od Jarza » 12.12.2016 17:26
CS a shrnutí co jsem zjistil:
1. Nejde nyní regnout hrad na útok (viz obrázky z Giranu a Innadrilu) - hláška, že nemohu protože jsem regnutý jinde - nejsem, naposledy jsem zde na Heliosu testoval Giran
2. Mezi útočníky je vidět klan, který to vlastní, to samé je u obrany - měl by být jen jako obránce (Giran - Veterans klan)
3. Skilly rád testnu, ale nemohu regnout, prosím i o posun času na rozumnější dobu - Giran je ve 2:00 hodin celkem pozdě a kolem třetí hodiny je restart serveru - navrhuji So 20:00
4. Příští CS je na 24.12, pokud lze posunout o týden dříve kvůli testu na So 17.12.16 ve 20:00, klidně všechny hrady
5. Obsazené hrady nemají atribut Light nebo Dark, to by se mělo při dobíjení nejspíše určit - Rune bych rád na Light - nelze obléknout Light (Holy) plášť ze hradu - asi je to předpoklad, aby měl hrad atribut Light - není tam ani NPC s volbama na kasu, manor atd.
6. I na H5 serveru jsou problémy s hrady, předpokládám, že se tyto projevují i zde na Heliosu (Sieghardt testuji, na Kakai se nedostanu) - na H5 šlo Rune CS, nespustil se Innadril, Oren - to bylo někdy v říjnu co jsme to tam testili - možná to bude i tady - také ty časy kolidují s restartem serveru
Giran pokus o regnutí
Innadril pokus
- Přílohy
-
- Shot00062.jpg (433.96 KiB) Zobrazeno 2167 krát
-
- Shot00061.jpg (382.44 KiB) Zobrazeno 2167 krát
Naposledy upravil
Jarza dne 12.12.2016 18:32, celkově upraveno 1
no když na mě někdo je hodnej, dostane i heal