Test server Helios - Win 10

Diskuse o serveru, jeho stavu, výpadcích apod.

Moderátoři: Prasodlak, administrator, Asik

Test server Helios - Win 10

Příspěvekod Jarza » 23.5.2017 18:46

Nový stažený klient na Helios je u mě na Win 10 funkční - nyní jsem chvíli hrál, ani jsem neměnil nic, pouze vytáhl l2.bat z té druhé instalace co mám funkční cca od září 2016.
Příspěvek je zde, tam nemohu přidávat odpovědi.
no když na mě někdo je hodnej, dostane i heal
Jarza

Re: Test server Helios - Win 10

Příspěvekod jednicka » 23.5.2017 19:40

Super snad to dame do pucu,hod echo jestli jsi neco nastavoval v tech w10 pls
A testni,prosim,ten novej system v Novinky a oznameni / Test server Helios,ve w10
dik
Světlo na konci tunelu ... může bejt i blížící se vlak
jednicka
Global Moderator

Příspěvekod Jarza » 23.5.2017 20:53

Stáhl jsem ten system, vyhodil ten starý a pak jej nahradil tím staženým. Nic jiného a jede to přes l2.exe. Bar je ale jen na 4 řádky místo na 5 což mi vyhovuje více a měl jsem skilly a věci v hotbaru právě na těch 5. Jinak za těch 15 minut jsem moc nezjistil, talismany nejdou stále nasadit, bedýnky nejdou otevírat atd. Jediná úprava okolo kvality, zvuku atd. ale to až na serveru ve hře. V PC nic závratného, jen včera rozbalení klienta, dnes výměna navíc toho systemu, spuštěno v obou případech normálně.
Jarza

Příspěvekod jednicka » 24.5.2017 17:47

Uz to mam potvrzeno z dalsiho zdroje,je funkcni s w10,jinak je to upraveny s ohledem na klienta,ono to sice pojede i s tim novym,ale u spousty veci to potom hlasi ptakoviny,ty upraveny jsou,alespon v zakladu,odladovany k pouzitym verzim
Světlo na konci tunelu ... může bejt i blížící se vlak
jednicka
Global Moderator

Příspěvekod Jarza » 25.5.2017 14:53

Drobet jsem to nepochopil Jede to sice, ale je upravený tento klient nějak aby byl lepší? Nebo ten ze září je na nic. Ta odpověď mi není jasná. Nemám dost na disu místa abych tam držel 2 klienty na jeden server, tak který mám používat? Ten aktuální co jsem tahal v něděli se zatím choval normálně, pouze mi nesedí ten 4-řádkový hotbar a myslím, že jsem neviděl mapu, ale ta nemusela být v nenastaveném systému ještě zaplá
Trochu to objasni co mohu smazat z disku, mám tu 2 herní klienty a 2 rary s nimi ještě a to je dost místa co to zabírá. Děkuji
Jarza

Příspěvekod Battlecruiser » 28.5.2017 19:35

System se bude pouzivat ten, kterej ohlasim, pro ted plati ten, na kterej jsem dal odkaz.
Obrázek
Battlecruiser
Administrator

Zpět na Server