Souhrn bugů High Five

Narazili jste ve hře na chybu? Nahlašte ji zde a my se ji pokusíme co nejdříve odstranit.

Moderátoři: Prasodlak, administrator, Asik

Souhrn bugů High Five

Příspěvekod Budka » 30.11.2016 21:58

1. Stále nefunguje Zaken 83 daytime, neustále to vypisuje, že nesplňuji požadavky (už jsem zkoušel kdeco) - pokud máte ještě nějaký nápad jak se k němu dostat, klidně mi napovězte :-)

2. Zaken 60lvl noc, běhá tam VeilMaster dávající cancel. Často je někde ve zdi, takže když zakouzlí a není vidět, tak jen zmizí buffy. Celkem hardcore (je tímto obtížnější [v podstatě nemožný]než 83lvl).

3. Gracia a Seed of Infinity údajně nebývalo s omezením lvlu. V tyto krušné časy je omezení do lvlu 82, jinak nelze vstoupit.

4. Gracia - nefungující skill "star stone gathering" při transformaci na ptáka. Neobjeví se prostě ve skillech, ale na mainu ano. Lidé, kteří tento skill mají naučený z dřívějška, jej mají neaktivní.
Obrázek
Obrázek
Naposledy upravil Budka dne 17.12.2016 13:29, celkově upraveno 1
Budka

Re: Souhrn bugů High Five

Příspěvekod Budka » 30.11.2016 21:59

5. U Wondrous Cubic nefungují kostky na LS. Směnit za fragmenty je lze, v inventáři již však nejdou rozkliknout.
Obrázek

6. Nefungují dye zakoupené u mammona v Giranu (donedávna fungovaly), konkrétně se jedná o +4WIT -4MEN. Na dřívějších postavách fungovaly. Nyní je nelze u tatto zapsat (v jeho komentáři se neobjeví možnost si nechat tyto Dye zapsat).

7. RB Orfen jsem nikde nenašel. Hledal jsem po celém Seal of Spores a targetoval - marně. Narazil jsme pouze na Orfen Maiden či jak se to menší Rb jmenuje :-)

8. a tady potřebuji poradit - jak se dá otevřít tento item koupený za Blue Coins?
Obrázek
Budka

Zpět na Bug - List