Ano mas pravdu .preto som prestal hrat na ofiku nakolko spoil rate je nastaven tak ze nema smysl spoilovat jak na armor na zbran a na enchanty,skor si mal veci s rb ako z mobu pak skili neboli vyvazene u spoila ako u dykarov mala sanca ,ale zas u TVT a u CS som sa zabaval nakolko som dobiehal ako posledny a daval furt posledne rany do enemi,sice sa to podarilo len nazaciatku ale pak dosla smola ,pak uz hlidali maleho trpa a jak som sa objavil tak som sa stal prvym tercom
.No ale momentalne tu na Titanu neviem zatial ohodnotit trpa nakolko este vela veci neni pusteny a opraveny ,byju sa qwesty ktore nemaju byt stym co su na infinity,takze momentalne hladam stranky s qwestama co su na infinity a pak zalozit novu postavu a expit ho podla qwestov od lvl1 ale nato by trebalo cely pristup na infinity a vsetky funkcne qwesty plus by trebalo vymazat vsetky moby rb drop cosutu s Titanu a dat len coby mali byt z infinity a doladit podla toho lokace ,ale uvidime jak to bude ved sme len na zaciatku