L2 Titan a Windows 10

Zde hlašte své technické problémy: problémy s FW, padání klienta, lagy serveru

Moderátoři: Prasodlak, administrator, Asik

L2 Titan a Windows 10

Příspěvekod Battlecruiser » 30.8.2015 21:36

Bylo mi nahlaseno jednim hracem, ze L2 Titan klient pod timto operacnim systemem nefunguje. Zadam o potvrzeni, jestli je to globalni problem.
Obrázek
Battlecruiser
Administrator

Re: L2 Titan a Windows 10

Příspěvekod Mini » 2.9.2015 13:26

poslusne hlasym ze klient ide len system je nefunkcny ,mne momentalne ide systemom win8 od Jarza co mi poslal ale ma taky chybu logo ostane na ploche nezmizne pocas hry a sem tam zasekne hra ked mam viac okien otvoreny.
Mini

Příspěvekod Dexlan » 2.9.2015 22:02

Já podle rady Battlecruisera odinstaloval L2.Vyčistil registry,dal čistou instalaci.Potom jsem odstranil system a nakopíroval místo něj Titan system stažený z této adresy: https://mega.nz/#!fwVmzQ5b!Z0J09V2CeGNL ... i-kfeW8HjU .A hra v pohodě jede.Jinak ten odkaz ke stažení systému je také v záložce ,,Jak se připojit" .Někdy je třeba soubor L2.bin přepsat na L2.exe a tím ho spouštět. :P
Jen blázen vstoupí tam,kam se bojí vstoupit i andělé.
Dexlan

Příspěvekod wassabi » 16.8.2016 23:38

Tak Vas vsechny zdravim po letech.Sem to ja Mishka alias TakovaMakova a chcu zas propadnout L2 ale nejak mi to nende ani to L2 spustit skousel sem vsecko co bylo psano jak tu tak i na Googlu a nic tak jestli nemate navod jak na to taky mam Win 10 nainstaloval sem cistou instalaci h5 dal system titan aj ten od myspulaka a porad nic plus ty navody jak to delala ta jedna tu na foru a furt nic ani hra se mi nezapne jen to uvitaci logo freya a nic zhasne ani chybova hlaska ani prd :( mate na to lek ?

Dikiza pripadnou odpoved a posilam pozdravy :)
Na svete je vždy o jedneho blbca viac, než si každý myslí.
Človek si vždycky myslí, že už všetky formy debility videl a potom pride niekto nový a posunie ju na dalši level......

Obrázek
wassabi

Příspěvekod Mini » 17.8.2016 07:42

wassabi píše:Tak Vas vsechny zdravim po letech.Sem to ja Mishka alias TakovaMakova a chcu zas propadnout L2 ale nejak mi to nende ani to L2 spustit skousel sem vsecko co bylo psano jak tu tak i na Googlu a nic tak jestli nemate navod jak na to taky mam Win 10 nainstaloval sem cistou instalaci h5 dal system titan aj ten od myspulaka a porad nic plus ty navody jak to delala ta jedna tu na foru a furt nic ani hra se mi nezapne jen to uvitaci logo freya a nic zhasne ani chybova hlaska ani prd :( mate na to lek ?

Dikiza pripadnou odpoved a posilam pozdravy :)

ano je nato liek ja som sa trapil stym skoro tri mesiace kym sa mito pustilo nejde oto ze by som ktomu nerozumel ale nakolko win10 je novynka tak ne kazdemu sa podari pustit nektore hry takze je tam vela variantov ale da sa nakonec pustit hru nakolko mam teraz volno uzvysa a pak mozeme skusit vyriesit cez skype potom
Mini

Příspěvekod wassabi » 17.8.2016 11:54

Nvm ci z toho skypu neco bude nemam ani sluchatka ani mikrak a mikrak na ntb nvm ci mi de ale skusit to muzeme nebo jen napis jak si to sprovoznil
Na svete je vždy o jedneho blbca viac, než si každý myslí.
Človek si vždycky myslí, že už všetky formy debility videl a potom pride niekto nový a posunie ju na dalši level......

Obrázek
wassabi

Příspěvekod Dexlan » 17.8.2016 19:12

Jinak test server jede na windows 10 úplně v pohodě.
Jen blázen vstoupí tam,kam se bojí vstoupit i andělé.
Dexlan

Zpět na Technické problémy