bug při přepnutí sub a zpět

Narazili jste ve hře na chybu? Nahlašte ji zde a my se ji pokusíme co nejdříve odstranit.

Moderátoři: Prasodlak, administrator, Asik

bug při přepnutí sub a zpět

Příspěvekod javor » 10.11.2013 18:44

našel jsem další bug jedná se o to že když jste bud na main nebo sub a přepnete se na jinou sub a pak zpět tak vám to ve statech sníží staty především atak speed
javor

Re: bug při přepnutí sub a zpět

Příspěvekod Jarza » 11.11.2013 13:03

Tento jev jsem taky pozoroval u některých svých postav, že se sníží staty jako casting, speed, criticaly, pdef, speed atack, ...
Testoval jsem několik postav s fullbuffem, pouze s NPC buffem a nebo i úplně bez jakéhokoliv buffu. Nezbývalo nic jiného nežli postavu přepnout na char se kterým chceš jít hrát, odlognout a znovu lognout, poté si dát teprve buff a vyrazit.
Doplním ještě vypozorovaný efekt: při přepínání se stává, že postava nemá na subce či mainu předhozí buff, má hodně málo HP i celkem málo MP a CP, dokonce jsem na postavě co byla na TW měl debuff za smrt i na subce, která vůbec na té akci nebyla - přepnul jsem i na další sub té postavy a také měla death syndrom.
Při pádu konektivity a následném lognutí do hry nebo i při normálním lognutí postavy se jem se sníženým HP/MP/CP také objevuje v jakékoliv zóně. To se projevuje i u postav delší dobu nehrajících, které odlogly třeba ve městě s plným HP/MP/CP. Pochopím, že na to mají vliv i klanové skilly, případně nově zvýšené klanové skilly které tyto staty změní nebo skilly za hrad/fortku. Avšak ten rozdíl je dle mého názoru mnohem nižší, nežli by měla mít postava cca 1/3 plného HP, takový nárůst za skilly nepředpokládám. Již v minulosti podobný efekt zde na serveru byl, že si postavy nezachovávali svůj buff po odlognutí.
no když na mě někdo je hodnej, dostane i heal
Jarza

Příspěvekod Battlecruiser » 23.11.2013 16:17

porad se to stava?

btw je nejakej pripad, kdy se to stane urcite? (abych to mohl vystopovat)
Obrázek
Battlecruiser
Administrator

Příspěvekod Dexlan » 31.5.2014 13:52

Dneska jsme to s Mini zkoušeli a dělá to pořád.Atack speed se po přepnutí ze subbky na main sníží a upraví se až po resu klienta. Postavy minihunter a Dexlinka.
Jen blázen vstoupí tam,kam se bojí vstoupit i andělé.
Dexlan

Příspěvekod Mini » 15.6.2014 21:20

Dexlan píše:Dneska jsme to s Mini zkoušeli a dělá to pořád.Atack speed se po přepnutí ze subbky na main sníží a upraví se až po resu klienta. Postavy minihunter a Dexlinka.
dobre by bolo prekontrolovat vsetko npadaju qwest itemi na nobles port v qwest seven sigen nejde atd
Mini

Zpět na Bug - List