změna CL

Nejdříve hledejte, potom se teprve ptejte !!!

Moderátoři: Prasodlak, administrator, Asik

změna CL

Příspěvekod WARHAMMER » 22.2.2014 21:55

Zádost o změnu CL v klanu OneManArmy.

Prosím o změnu CL v klanu OneManArmy, stávající CL Sheryena není k nalezení a nikdo z členů klanu neví kde je. Chtěl bych poprosit o přendání CL na zakládající CL Kopretinka aby byl klan funkční a mohl pokračovat ve hře na tomto serveru. Kopretina má veškerá práva v klanu ale některé věci třeba ohledně TW prostě nemůže.
Děkuji
War
/**************************************************************************************/
/tento příspěvek je schvalen moderátory fora a je posouzen jako nezávadný/
/**************************************************************************************/
WARHAMMER

Re: změna CL

Příspěvekod Battlecruiser » 26.2.2014 12:17

Sorry za zdrzovani, tedka jsem nemel cas, poslal jsem e-mail na adresu uvedenou u CL, vyplnenou pri registraci. Na odpoved na tento mail ma 10 dni, tj do soboty 8.3.2014 12:10, potom zadost schvalim, pokud se CL nevyjadri jinak

CL byl poucen o moznosti, jak muze vyjadrit, pokud ovsem CL zamitne, tak zamitnu, pokud schvali, tak schvalim (toto muze nastat i driv).
Soucasti mailu je i odkaz sem a odkaz na klan.
Obrázek
Battlecruiser
Administrator

Příspěvekod Jarza » 1.3.2014 13:11

Nemám žádná práva do toho zasahovat, avšak přikláním se ke schválení, jak jsem již i řekl adminovi při dnešní komunikaci. Klan Kopretinka zakládal a staral se o něj, sám tam mám pár postav a snažil jsem se klan nějak udržovat v chodu aspoň fortkami a nebo občasným hraním s postavami z něj a zajištováním chodu manoru. Scheyna určitě nebude k nalezení a klan ji byl předán jen proto, aby vůbec měl klan CL a nezanikl, když členstvo přestalo hrát. Podpořím jakkoliv Kopretinku v jeho žádosti a respektuji rozhodnutí postupu admina. Přesto jsem se chtěl zde také vyjádřit svým stanoviskem k tomuto klanu a jeho právoplatnému vedení.
Díky za pochopení.
no když na mě někdo je hodnej, dostane i heal
Jarza

Příspěvekod Battlecruiser » 8.3.2014 12:14

Zadna odpoved neprisla, takze zadost (jak jsem slibil) schvaluji

K prehozeni CL na postavu Kopretinka dojde v nejblizsich minutach
Obrázek
Battlecruiser
Administrator

Příspěvekod Battlecruiser » 8.3.2014 12:24

prehozeni CL provedeno, pokud neco nesedi, prosim o co nejvcasnejsi reklamaci, na pozdejsi reklamace nemusi byt bran zretel
Obrázek
Battlecruiser
Administrator

Zpět na Otázky od hráčů