[WORKSFORME] Herby a mana poty

Narazili jste ve hře na chybu? Nahlašte ji zde a my se ji pokusíme co nejdříve odstranit.

Moderátoři: Prasodlak, administrator, Asik

[WORKSFORME] Herby a mana poty

Příspěvekod Jarza » 11.11.2013 11:39

Při mobaření v DV, například drakousů, dochází k tomu, že nelze sbírat herby a postava se musí plně restartovat. Je to podle toho co jsem zpozoroval nezávislé na tom jak dlouho jsem byl loglý, tzn. že je to někdy po delším hraní a někdy klidně 10 minut po lognutí. Tento jev se zde již v minulosti projevil, když jsem byl například s archmágem nebo i s jiným SH. Doplním, že se nejedná v tomto případě pouze o mé postavy, že si na tento jev stěžoval i Agony - SH. Nevím, kde by byl bug, protože jiný hráč třeba vypadlé herby sbírat může v momentě kdy se "já bugnu", takže to asi nebude globální. Jako SH jsem spíše používal skill
Death Spike a sporadicky Vampiric Claw.

V tomto momentě nelze ani pít mana poty, prostě při pokusu jej použít se nic neděje a neobjeví se žádná hláška. Upozorňuji, že jsem mana poty nepoužíval po celou dobu, pouze když mi nešel sebrat jakýkoliv herb jsem to skusil. Nezbylo nic jiného nežli restartovat postavu.
no když na mě někdo je hodnej, dostane i heal
Jarza

Re: Herby a mana poty

Příspěvekod Battlecruiser » 23.11.2013 16:32

zkousel jsem to ted, chybu se nepovedlo vyvolat

pokud chyba nastane, oznamit novej bug s casem udalosti
Obrázek
Battlecruiser
Administrator

Zpět na Bug - List