[FIXED] Stun, Critical stun

Narazili jste ve hře na chybu? Nahlašte ji zde a my se ji pokusíme co nejdříve odstranit.

Moderátoři: Prasodlak, administrator, Asik

[FIXED] Stun, Critical stun

Příspěvekod Jarza » 10.11.2013 12:46

Provedl jsem několik testů z důvodu, že nefunguje stun asi správně. U charakterů, které mají ve skilech stun a použijí jej na moba, nelanduje skoro nikdy a často dojde k tomu, že mob stun rezistuje i v případě, že má o několik lvl nižší lvl. Test jsem provedl na charech WL, Titan, Maestro i Fortune Seeker. Jednotlivé charaktery mají několik svých stunovacích skillů a při jejich použití skoro v 99% prostě stun nedá a systémově se hlásí, že mob resistoval skill. Podle testu toto nefunguje u těchto aktivních skillů:
Hammer Crush
Stun Atack
Armor Crush

a u pasivního SA v polearmách "Critical Stun" nelanduje ani u jedné zbraně - zkoušel jsem s C polearmou, s B Lance, s S Dynasty a s S80 Icarus - vždy je nějaká šance i podle grade zbraně, přesto ani jednou se nepodařilo zastunovat moba/moby a občas se objeví systémové hlášení, že mobi reszistovali SA Critical stun

Shot00195.jpg
Shot00195.jpg (385.57 KiB) Zobrazeno 108 krát

Nevím co je nesprávně a myslím si, že pasivní stun z SA je asi jiný nežli ze skillů aktivních, přesto stun jako takový podle testu nefunguje nejspíš správně, či je příliš nízké jeho landování i u nachantěných skillů. Naopak mobi i velice nižšího lvl postavu zastunují do pernamemtního stunu a pozoroval jsem, že ikdyž již stun mám, mob mi jej opět dá, ikdyž předchozí trvá - neměl by spíše ten stun nedat do mě, když už jeden mám?
no když na mě někdo je hodnej, dostane i heal
Jarza

Re: Stun, Critical stun

Příspěvekod Battlecruiser » 5.12.2013 13:05

podle poslednich hlaseni, co mam tento problem uz nepretrvava -> FIXED
Obrázek
Battlecruiser
Administrator

Zpět na Bug - List