[FIXED] Spirit of Phoenix a další

Narazili jste ve hře na chybu? Nahlašte ji zde a my se ji pokusíme co nejdříve odstranit.

Moderátoři: Prasodlak, administrator, Asik

[FIXED] Spirit of Phoenix a další

Příspěvekod Jarza » 30.10.2013 09:24

Narazil jsem na problémy u tanků:
Spirit of Phoenix
Eva´s Will
Pain of Shilen

Tyto 3 tanky a jejich ultimátní skilly jsem proveřil během hraní a ani u jednoho nefunguje "stackování" na lvl 3, aby se pak dal použít další skill (například Flame icon u PK). V průběhu obdržování damage se "leveluje" max na stupeň 2 a poté, jak je vidět na obrázcích, se místo 3 lvl aktivuje jako další trigger s 0 lvl.
Můj závěr je, že je nějaká chybka u všech 3rd tanků stejná a to že se měl nahodit lvl 3 a nenahodí se. Prosím za všechny co zde hrají o opravu.

Shot00167.jpg
PK
Shot00167.jpg (607.03 KiB) Zobrazeno 185 krát

Shot00170.jpg
ET
Shot00170.jpg (516.22 KiB) Zobrazeno 185 krát

Shot00172.jpg
ST
Shot00172.jpg (512.7 KiB) Zobrazeno 185 krát
no když na mě někdo je hodnej, dostane i heal
Jarza

Re: Spirit of Phoenix a další

Příspěvekod Battlecruiser » 30.10.2013 09:36

v noci provehl update serveru, stava se chyba i po nem?
Obrázek
Battlecruiser
Administrator

Příspěvekod Jarza » 30.10.2013 09:41

Prověřím tedy teď po update a dam info sem.
Jarza

Příspěvekod Jarza » 30.10.2013 10:12

Test proveden se Shillien Templářem - Pain of Shilen. Skill jde použít, ale neprovede žádný efekt - neobjeví se mezi buffy a ani se při obdržení dmg pak nenahodí.

Shot00181.jpg
Shot00181.jpg (492.5 KiB) Zobrazeno 181 krát
Jarza

Příspěvekod Jarza » 30.10.2013 13:55

Při dalším testování jsem zjistil:
1. Nefunguje Iron Shield u tanků - nebuffneš si ho a ani se pak nenahazuje jeho pasivni trigger při obdržení dmg (logické pokud nefunguje tak nemůže ani naskakovat).
2. Při přepínání subklassů se ukazují hlášky, že postava rezistovala vlastní debuffy - například přepnešli na PP tak sám rezistuješ vlasní debuffy na protivníka jako je block shield, block ww atd., rezistuješ vlastní útočné skilly jako je třeba stun, silence, ...
3. Tyto rezistence, většinou na vlastní debuffovací skilly, se hlásí skoro u každého charakteru.
4. Přepnešli na subklass či na main, tak nemáš předešlý buff před přepnutím z něj, postava je prostě bez buffu i vlastního pokud se předtím buffla (například WC nemá vůbe žádný buff, ikdyž předtím buffoval partě buffy)
To update tedy pěkně zatočilo s aktivními skilly, co se týká pasivních tak u tanka se prozatím projevil pasiv Final Fortress jako funkční ale jiné nevím, tento jsem testil a pdef se mi zvýšilo, asi tedy funguje.
Vícero jsem zatim nenašel, případně doplním pokud zjistím.
Jarza

Příspěvekod Jarza » 31.10.2013 09:41

Tak jsem včera ještě testil a zjistil jsem:
1. U tanků nefunguje zmíněný Iron Schield a ani "combat skilly" jako je Pain of Shilen u ST - oba tyto skilly jde vycastit, ale efekt se neprojeví, tzn. není mezi buffy a samozřejmě při obdržení dmg nic neprovádí - neobjevuje se žádná hláška po použití těchto self skillů, pouze se vycástí a v systému se hlasí "You use Iron Shield", další systémová hláška, která by měla následovat - "... effect can be felt" se neobjeví (jako například u Magical Mirroru, který funguje)
Pain of Shilen/Spirit of Phoenix / ... - nyní se ani neobjeví mezi buffy a neaktivuje jako před update, kdy byl "částečně funkční" a kvůli kterému jsem začal toto hlášení o problému se skilly u tanků
2. U PP nefunguje CC - taktéž tento skill Hierophant vycástí a přesto se neobjeví mezi buffy, testováno in game na sobě i členech party. Parťáci jej nedostanou a při PVE se jeho účinky vůbec neprojevují, je tedy nefunkční - systémová hláška pouze "You use ..."
3. Již výše zmíněné systémové hlášky o rezistování všech útočných skillů nebo debuffů při přepnutí subklass nadále trvají. Tyto hlášky, že postava rezistovala nějaký svůj skill, se objevují i při chantění - chantil jsem například Hex u DE a po každém povýšení se ihned objeví hlášení že jsem rezistoval Hex
Jarza

Re: [FIXED] Spirit of Phoenix a další

Příspěvekod Battlecruiser » 31.10.2013 18:56

FIXED
Obrázek
Battlecruiser
Administrator

Zpět na Bug - List