[FIXED] Gracia lokace - chyby

Narazili jste ve hře na chybu? Nahlašte ji zde a my se ji pokusíme co nejdříve odstranit.

Moderátoři: Prasodlak, administrator, Asik

[FIXED] Gracia lokace - chyby

Příspěvekod Jarza » 17.6.2013 17:37

1.Nalezeny jeden bug: nelze sbirat kameny v Seed of Annihilation - bracelet mám u sebe, kouzleni skillu na vyvolani Agathiona jde, ale summon co sbira kameny se neobjevi a tim padem skill "Agathion Collection" je nefunkcni a hlasi chybejisiho robutka s vrtuli.
2. Podezřeni na bug: jsem na Gracii se spoilem a mam skoro porad debuff "Expose weak point", nikdy se mi nestalo v techto lokacich na zadnem charakteru co ma tento pasivni skill z 81 lvl, ze bych jej dostal (odrazen od moba), pokud skill znam, tak ho ma dostat tento debuff enemy. Jak jsem již psal, z moba jsem ho tam nikdy nedostal a nepredpoladam, ze by nejakej ten obludak mi to co sekundu odrazel a dostaval jsem tento debuff ja. Debuff skonci a do par sekund ho mam zase, snesu to ze mam debuffy od mobu co tam jsou normalne, ale abych mel porad vlastni debuff, je to skoro nehratelne. Snizuje se mi pdeff na 1942, celkem znatelne a "bolestive".
3. Stejny problem s debuffem je ten, ze mam neustale debuff z me polearmy, ktera ma augment s pasivnim (chance) snizenim speedu. Taktez, tento debuff dostavam ja a ne mobi. Snizuje mi to speed cca o 30 z 209 na 279.
Prosim o proveření a nápravu, screen lze take potom přidat, ofotil jsem si to.
DÍKY

P.S. Přepl jsem na Warlorda a stejny problem s debuffy, dostavam je oba i na WL a to tu nikdy nebylo na Gracii.
no když na mě někdo je hodnej, dostane i heal
Jarza

Re: [FIXED] Gracia lokace - chyby

Příspěvekod Battlecruiser » 20.6.2013 13:05

FIXED
Obrázek
Battlecruiser
Administrator

Zpět na Bug - List