[FIXED] Pasivni skilly a augmenty

Narazili jste ve hře na chybu? Nahlašte ji zde a my se ji pokusíme co nejdříve odstranit.

Moderátoři: Prasodlak, administrator, Asik

[FIXED] Pasivni skilly a augmenty

Příspěvekod Jarza » 18.6.2013 16:59

Jak jsem jiz psal v příspevku Gracia problémy, tak problem s tim že pasivní debuffy dostava postava misto mob, není pouze u skillu "Expose Weak Point".
Dnes jsem si 3x během chvile dal sam sobe paralyzu, kterou mam jako pasivni chance skill ve zbrani.
Hratelnost se tím pádem rapidně snižuje, když augmenty ve zbranich funguji tak že dostane debuff hráč z vlastní zbraně a podotykam je to i na běžnych mobech, ktere nikdy nic neodrazili. Prozatím jsem zkoušel pár postav krome spoila a WL v předchozim příspěvku. Proveřeno mam:
- paralyza z vlastní zbrane
- sniženi pdef z vlastni zbrane (taktez pasivni chance debuff)

Nalezl jsem i problem u nekterych postav, že se neukazuje augment skill ve skillech, který dříve byl zastoupený mezi skilly at uz jako item pasivni nebo chance. Nepisu tu u nových zbraní nedavno augmentovaných, ale o zbraních, ktere mám delší dobu a ktere jsem zhruba před měsicem a půl augmentoval a zastoupení ve skillech tech pasiváků bylo.
Prosím nejen o proveření co je bugle ve skillech a nápravu, ale i o důvěru v to, že nemám důvod sem cokoliv psát co tak není. Gate chant také nefungoval jak mel a nehlasil jsem to jen já. Ted je funkční jak by měl být, prozatím.
Díky
no když na mě někdo je hodnej, dostane i heal
Jarza

Re: Pasivni skilly a augmenty

Příspěvekod Battlecruiser » 20.6.2013 13:04

FIXED
Obrázek
Battlecruiser
Administrator

Zpět na Bug - List