vcerejsi diskuze

Diskuse o serveru, jeho stavu, výpadcích apod.

Moderátoři: Prasodlak, administrator, Asik

vcerejsi diskuze

Příspěvekod Battlecruiser » 15.11.2011 09:08

par komentaru k vcerejsi diskuzi:

1) pred ostrym startem jste se mohli vyjadrit ke vsem ficuram co a tu jsou, jak upravit nastaveni, vsichni (ti, co jste tu hrali) jste byli na tuto moznost upozorneni mailem
2) oly byla takto upravena z toho duvodu, ze si oly privlastnil jeden honic trika a proti nemu nikdo nechtel regnout, tuto situaci jsem videl na nekolika serverech, kde jsem hral, toto se zavedlo, aby bylo videt spousty zajimavychvyrovnanych zapasu a ne takzvany "sestrelovani lam"
3) pokud jde o soutezivost pro vas starsi - co takhle Titan cup - pravidla podobna oly (extra typ zapasu), jeden absolutni vitez 1v1 zapas, minimum 2 hraci, aby se spustil, regovat muze pouze ten, kdo je uz hero potreti
Obrázek
Battlecruiser
Administrator

Olly úprava

Příspěvekod WARHAMMER » 15.11.2011 11:49

ahoj všichni
Vím že nejsem zrovna populární hráč servru ale když na to zapomenete a zamyslíte se nad olly a jejím nynějším stavem, tak budu rád když sem napíšete svůj názor ať je jaký je.
Nemyslim si že úprava olly tímto způsobem (doživotní Hero) je nejlepší nápad a dobrá věc pro hratelnost.
To co píše Battl jako vysvětlení o šancích pro nováčky mi příjde divné, olly tak ztrácí smysl a není vní žádná soutěživost a zábava o kterou v ní jde. Myslím že to lidi spiš odradí než přivede a to nemyslim jen na servr ale i regovat olly. Prostě 3 měsíce se nachám nalejvat a pak mam klid, nevim pro mě to ztrácí smysl... Vždyť bylo fajn pořád něco zkoušet na pravě ty Ownery z olly. Vím že někoho třeba Olly ani nezajímá ale po určity době kdy člověk už nemá co ve hře dělat je Olly a TW asi jediná zabava na PvP. Jasně můžu jít někam kde se jede jen PvP ale mam tu kamoše (divné co) z kterejma hraju už delší dobu a když do něčeho reju nebo s něčim otravuju GM neni to nikdy jen pro můj prospěch ale to je asi jedno...
děkuji za vaše názory hlavně sem nějaké napište
krásný den
/**************************************************************************************/
/tento příspěvek je schvalen moderátory fora a je posouzen jako nezávadný/
/**************************************************************************************/
WARHAMMER

Re: vcerejsi diskuze

Příspěvekod tazs » 15.11.2011 15:43

s tou oly to byl dobry napad ale ted se osvedcilo, jak vidim, tak je to celkem otravne...tohle by se hodilo nastavit na server s 50 lidma a ne 10...takhle tam uz nechodi nikdo :roll:
btw u te vasi diskuze jsem nebyl, takze jsem mimo misu^^
Paint, Duffinka, Tarraga,Mike,Prcek
Obrázek
tazs

Příspěvekod WARHAMMER » 15.11.2011 17:09

1-moje blbost
2-nemyslim si
3-oki myslim že by nebylo špatné brát to 3xhero po sobě né jako konec na olly ale jako postup do první ligy. Kde by se musel odehrat určitý počet zápasů(jako na normal) pro setrvání v Herostatusu, mohly by tam regovat jen 3xhera a nepletli by se do hry těm co dělají oly normální. Mohl by tam být jiný počet tokenů a revard třeba Elegie pro inspiraci ale né jen za par tokenů ale za hodně a ještě třaba za fame. Nedělil bych to z olly managera, nevím tedy jak je to technicky náročné, třeba je to úplná blbost ale třeba ne. Dát vedle olly managera ještě jdenoho custom kde by regovaly hera s podmínkou 3xhero a tam by měli svoje areny a svůj revard? Možná by to oživilo olly ne?
WARHAMMER

Příspěvekod Battlecruiser » 15.11.2011 18:28

jako ucast v poharu by byla ciste dobrovolna, kdo uz 3x hero mel tak u nej automatak je jednodussi, nez kontrolovat pohar, jinak nejjednodussi je to pridat oly managerovi, s tim, ze by se pro Titan cup castecne vyuzil kod pro normalni oly
Obrázek
Battlecruiser
Administrator

Příspěvekod WARHAMMER » 15.11.2011 18:52

...no dobrovolně je dobrý že nikoho neomezuješ a nenutíš ale zas je to otom že si toho hera nebude nikdo vážit když neni možnost oněj přijít. Nezabráníš pak tomu že si nahrabou revardy a už tam zas nepáchnou, je to zas na krátkou dobu. Určítě by tam měla byt nějaká možnost i o to xhero přijít ne?
WARHAMMER

Příspěvekod Battlecruiser » 15.11.2011 19:00

neslusnym chovanim?
Obrázek
Battlecruiser
Administrator

Příspěvekod WARHAMMER » 15.11.2011 19:54

jestli narážíš na mě tak to asi jo. Na něco se zeptat je špatné chování? Jestli ti něco vadí můžeš mi to napsat a né v klanu hlásit že dostanu ban. Neboj se už nebudu psát nic, nebudu Vám rušit poklidné hraní bez starostí.
WARHAMMER

Příspěvekod wassabi » 16.11.2011 01:29

jako je to blbost ten 3x a dost pritom to napravuje ten titan cup ale ako pisal war mne sa az tak nepaci to ze ma nikto nemôze obrat o hero preto tam ta olly je aby bolo vsetkym zname ze napr. je nelepsi hrac na servru za Adventurera Mishka nebo za GH Michaela atp nech sa to ti ludia pokusia vziat nielen to ako bolo pisane nafarmia za tri mesiace a utrum tak tam bude nuda jak cip kdyz pominu ten titan cup... a znova ked nebude mat titan cup dostatocny reward tak je to taky na pitel protoze napr "mne ty ithemy z olly drzi nad vodou" :D pak zceho budu cerpat BEWS a BEAS ?atp z RB nebo GB dik ale jeden nebo dva ? ano nic vezlem ma to svoje pro i proti :)
Na svete je vždy o jedneho blbca viac, než si každý myslí.
Človek si vždycky myslí, že už všetky formy debility videl a potom pride niekto nový a posunie ju na dalši level......

Obrázek
wassabi

Příspěvekod Gargoyl » 16.11.2011 13:57

Mno popravdě jsem rozespalej a trošku v tom mam binec ted jak ze by mel ten titan souboj vypadat.
Jinak můj názor na to dozivotní hero znáš Batliku, zůstává pořád stejný, zachvíli tu budou spousty hero, popravdě jsem uvažoval že bych si udlal pár postav na tokeny 3x hero a pak je používal jako tradery , přecijen jsou lépe vidět a být viděn je dobré pro obchod. akorát že mi to ai bude blbý časem když bude sedět 50 herotraderu v Giranu. A doufam že nebude trestné když si doživotní hero sedne na trade x)
A ticho bylo protženo trpasličím řevem !

Obrázek
Gargoyl

Příspěvekod jednicka » 16.11.2011 14:53

Melete blbosti jeden vedle druhyho.Nastavovani servru se delalo skoro mesic a kazdy z vas mel moznost se k tomu vyjadrit.Pokud jste to neudelali,napadejte jen sami sebe.Pokud jste tu v te dobe nehrali,pak po precteni pravidel a vubec fora,a hranim na servru automaticky souhlasite a prijimate nastaveni servru.
Je u nas servru pomerne dost a kazdy si muze vybrat,kde hrat.u nas jsme to nastavili takto a nebude se to menit kvuli par urvancum
Jinak:veskere ficurky a nastaveni jsou zcela!!! v rezii administratora a tim je Battlecruiser.Timto bych taky chtel pozadat nektere hrace o vetsi respekt,admin je nejvyssi autorita a kdyz rekne,ze budete tancovat na hlave,tak budete a jeste se budete odpichovat usima.

Tot asi vse k tem ostatnim kecum necitim potrebu se vyjadrovat
Světlo na konci tunelu ... může bejt i blížící se vlak
jednicka
Global Moderator

Příspěvekod wassabi » 17.11.2011 00:38

tak a zas sme spatny my ze :D
Na svete je vždy o jedneho blbca viac, než si každý myslí.
Človek si vždycky myslí, že už všetky formy debility videl a potom pride niekto nový a posunie ju na dalši level......

Obrázek
wassabi

Příspěvekod WARHAMMER » 18.11.2011 13:16

ahoj
Přesně jak píše jednička naštěstí je tady nejvyšší autorita administrator jmenem Battlecruiser a né Myšpule. Takže dík za tvůj názor ala má stejnou váhu jako ostatních hráčů... :twisted:
Ještě že se dá aspoň s Battlem komunikovat, když by si měl tyto věci vyřizovat ty tak je to domluva jak s někym kdo musí mít zákoného zastupce.
Aspoň Battl připouští diskuzy.
Jinak jsi si to dost spletl, to nastavaní olly je teď pro par lidí a né že se to par lidem nelíbí. Na to jaké sou ohlasy si myslim že jsi jeden z tak 3 lidi kterým to takto vyhovuje, klasický nalejvak který je vidět jednou za měsíc na olly s klanem a jak se tam regne někdo jiny jde hned farmit. Nebo se pletu? Myslím že zrovna farmě jako jsi ty může být úplně jedno jak je nastavená olly. :D
Někdo z vašeho klanu se do mě navážel že jsem člověk s kterým se nadá vůbec mluvit a něco řešit, navrhuji tedy aby jste si nejdřív usměrnili Vašeho pana CL a pak můžete mentorovat ostatní. Jinak pravidla servru a nastavení featurek je asi uplně něco jiného, Battl ma určitou autoritu ale nechová se jako nácek že her Myšpul. Tkaže se nějakého stavění na hlavu nebojím a nemyslím si že ty lidi tady by si nějaký naci manýry nechli líbit!!!
děkuji
WARHAMMER

Zpět na Server