Stack Subclass

stare a vyrazene

Moderátoři: Prasodlak, administrator, Asik

Stack Subclass

Příspěvekod beruska » 11.11.2010 02:38

Ahojky.
Drive jsem tu hrala na Stack Subclass.
A strasne rada bych hrala zase tu. Na Internetu jsem nikde nenasla stack server ktery by byl CZ. Podle me by to bylo i dobre pro vas jako reklama jediny CZ server s stack systemem. Dala bych low rate stack server strasne moc bych si tam rada zahrala. Takze prosim pouvazujte nad tim. Vzala bych i sve kamose abychom hraly tady. Pokud by vam slo o GM na tom servru nebyl by ani problem kamos byl GM na StinyStredoveku ted hraje s nami na L2Dreams chceme vsichni prejit na stack je nas cca 10 a dalsi vahaj. Ja se priznam ze v tom nechodim uplne jak ve svejch botech to nastaveni servru a tak. Ale prave ten kamos mi neco rikal v clan chatu na Dreams tak jen napisu co vim :)

Rikal ze rate by bral tak 5-7x , stack jako ze main class a +2 , mana poty , party exponent a vic uz ani nevim kdyby jste nad tim uvazovaly prosim napiste prijdem radi. A kdybyste chtely dat vice informaci o tom nastaveni reknete ja bych mu rekla on by mi vse povypravel :)
beruska

;-) maly uplatek :)

Příspěvekod beruska » 11.11.2010 02:58

Jeste jsem si rikala ze neco za neco by bylo taky dobre. Kdybyste nam udelaly ten stack myslim ze by nebyl problem zaridit pekne internetove stranky. Protoze prozmenu ten co byl GM na Stinech umi delat Internetove stranky. To bychom se pak jeste mohly dohodnout. Protoze ruku na srdce stranky www.titan.unas.cz se strasne seka a jeste k tomu neni ani po stranse graficke ani informativni nijak stedry k navstevnikum.
beruska

Příspěvekod Battlecruiser » 11.11.2010 09:08

stack sub tu nebude, protoze dela hru imba, ja se tu snazim udelat hru vyvazenou

proste stack sub a manapoty jsou 2 veci, co tu nejsou a nebudou!
Battlecruiser
Administrator

Příspěvekod Battlecruiser » 11.11.2010 09:11

jinak pokud si chces uzit hru na serveru, kterej je aspon nejak vyladenej s pokud mozno minimem bugu, tak jses vitana

btw web je zastaralej a planuje se komplet novej
Obrázek
Battlecruiser
Administrator

Příspěvekod beruska » 11.11.2010 13:59

To je opravdu skoda ze tu nebude stacksub. Verim tomu ze ten server co tu ted bezi je dobrej. Ale my bohuzel hledame jen stack sub. Protoze jak rikas je to imba. A my chceme zase neco jineho nez vsechny ostatni servry co jsou. Je nespocetno servru RP , standard , lw , md , hr , pvp servru atd atd. Ale stack subu kde by se clovek poradne vyradil kde by nemusel jen farmit s attack speed 500 ale kde by to trochu odsehpalo je min a min. Snad nejlepsi je Dragon Network ten tam ma 2 servry s stack sub. Ale tam nechceme tam jsme hraly pres 3 roky jeste pred Titanem. A ovlada to tam Donate a my si chceme "imba" zahrat a ne "imba" zadonatovat. Nejsem proti donate servru to ma dnes asi 99% servru ale ty ceny co jsou na Dragonu jsou strasny tam to nejede ve stovkach korun ale v tisicih. A na to fakt nemam naladu cpat 9k za eqip.
Kdyby jste zmenily nazor dejte vedet. Radi bychom prisly zahrat na Stack sub a myslim ze bych i pritahla par lidi diky FB a Hero chatu na Dreams. A samozdrejme clan , ally chatu a taky pres ICQ atd atd nechtela bych tam hrat sama takze bych se musela trochu cinit o nabrani par lidi.
Jinak jestly budete delat ty stranky slo by to udelat v Anglictine? nebo aspon vyber z Anglictiny a Cestiny. Ono kdybyste se pak treba doufam brzy rozhodly udelat ten stack tak ty co bych pritahla by byly sice Cz ale i par English. Protoze spousta lidi ani nevi ze neco takoveho je co jsme vcera psala s kamosema a ze by to radi zkusily.

Takze prosim prosim premluvte ho nekdo at to tu udela. :(
Ja myslim ze vam to ublizit nemuze sak tento vas by ustal a jen pribyl jeste jeden tak prosim vsechny hrace co maji radi obcas pobaveni a zmenu a ne porad hrat na stejnych a opakovanych servrech ale mit neco co jen tak nekdo nema podle me v Cz vubec nikdo. Me asi se napodari premuvit bit jsem holka. Ale vas zna a vy jeho tak prichazim k vam s prosikem.

Mockrat dekuji a snad brzy navidenou na stack sub ;-)
beruska

Příspěvekod Haggen » 11.11.2010 14:47

chapu dobre ze stack sub znamena ze postava muze pouzivat i skilly ze subka ?
Haggen

Příspěvekod jednicka » 11.11.2010 15:33

Yop,mas milion skilu,sam se bufnes a je z tebe uber zabijak s 6k castu a xxx m atacku proste to je o nicem,dobry jako zabava na par dni ale to je tak vse 8)
Světlo na konci tunelu ... může bejt i blížící se vlak
jednicka
Global Moderator

Příspěvekod Haggen » 11.11.2010 16:28

pekna blbina teda
Haggen-velitel klanu Jomsvikings
"Enemy poznas tak, ze nema nad hlavou "J" "
Haggen

Příspěvekod jednicka » 11.11.2010 17:58

Neni to blbina,a po urcitou dobu je to i skvela zabava,ale po urcity dobe te to proste prestane bavit :shock:
Světlo na konci tunelu ... může bejt i blížící se vlak
jednicka
Global Moderator

Příspěvekod Battlecruiser » 11.11.2010 18:58

Stack sub tu neni a nebude, toto je mid rate server s vyladenejma mechanismama vhodnej na dlouhodobejsi hrani
Obrázek
Battlecruiser
Administrator

Příspěvekod beruska » 11.11.2010 19:19

Je to skoda. Nic jineho nam nezbyde nez zatim jit na 4vendeta.com.
A mezitim udela kamos svuj server. A pujdem potom tam. Protoze 4vendeta je moc HR a vsechny veci jsou v GM shopu. Neni to spatnej server ale neni to to co bychom hledaly. Nehodlame delat jen farm aden a pak koupit vse v GM shopu chceme jen do A grade v GM shopu a zbytek proste delat s dropovat. Aby to bylo vice pro lidi a ne pro npc.
Tak se tu bohuzel mejte rada jsem zase videla ze tu jeste par lidi zije. Tak ahoj a GL s servrem a strankama.
beruska

Re: Stack Subclass

Příspěvekod beruska » 17.11.2010 11:22

koukam na zemeny supr :)
my jsme na vendete a taky supr GM komunikuje v pohode, update na freyu k tomu upravy jaky bychom chtely ne uplne vse ale dmluva funguje takze tam zustavame. Jinak za ani ne tyden uz killujem vsechny Epic a k tomu nas nemaj radi na pvp protoze vzdy vyhravame. Jupiii :)

Jen jsem se zatavila abych rekla ze nove forum je nice a GJ
beruska

Příspěvekod Battlecruiser » 17.11.2010 14:55

no, hlavne byl problem se stabiliyou hostingu a navic se chysta novej web
Obrázek
Battlecruiser
Administrator

Příspěvekod beruska » 16.4.2011 11:00

Tak jsem se sem zase vydapa zeptat zda neco neveho.... Asi se nema cenu ptat zda uz jste zvazili stack subclass ze? :D
Ale rada si poslechnu co neveho prisla jsem totiz tady jen na pokec.
beruska

Příspěvekod Mani » 16.4.2011 20:13

jj stack je blbina, i kdyz jsem si tady kdysi taky uzival stack-sub (dokonce ke konci bylo 5 subek povolenych - lol), ale to neni ono, je to jako kostkovana kosile - zakratko omrzi... Ovsem co mi tu rozhodne vadi, je nepritomnost mana potu - coz ma za nasledek, ze na serveru hraje pouze jeden mag, mozna dva (rofl), a zbytek jsou jen fighteri a to jeste chary s UD jinak napr. na Gracii by si ani neskrtli. Ale nejde jen o Gracii. Kdyz uz se tu mluvi o vyvazenem serveru, tak to rozhodne neni server, kde nehrajou magove. Na offiku si to muzou dovolit, pac jim tam hrajou stovky, mozna tisice (nvm nikdy jsem to nesledoval) hracu, takze se vzdy najde dostatek rechargeru a healeru. Chapu snahu o vyvazenost, ale tohle mi nejak s vyvazenosti nejde dohromady, proste tady nikdy nebude napr. 500 hracu, aby se daly mana poty jen tak smahem odstranit ze hry a starejte se. Ten mana pot vlastne nahrazuje pocet hracu, ktery by byl adekvatni tomu mana poty zrusit a nechat se healovat a rechargovat treba od SE(SS). Podle me, a co jsem slysel nazory i druhych, ketri by tu radi hrali, je toto duvod, proc je tu malo hracu a ti, co tu byli, proc odesli... Kouknete na jiny servery - maji mana poty i pri 900 online!!! Proste odstraneni mana potu = likvidace poloviny charu, ktere tato hra nabizi, coz je v naprostem rozporu s vyznamem slova "vyvazenost"... No, nechte si to projit hlavou, ale osobne se mi to nezamlouva. Sice tu ted hraji, ale do budoucna bych rad nejakyho maga zaparkoval v jeho garazi...a jen doufam, ze to nebude daleka nebo dokonce nedosazitelna budoucnost...

ZAVER:
STACK = NE
MANA POTs = ANO

zdar, Mani
Mani

Další

Zpět na Archiv