Budoucnost serveru

stare a vyrazene

Moderátoři: Prasodlak, administrator, Asik

Příspěvekod Gargoyl » 9.9.2010 22:01

no ja taky doufam protoze uz mi tady vsichni breci ze chteji na titan :D
A ticho bylo protženo trpasličím řevem !

Obrázek
Gargoyl

Fando

Příspěvekod WARHAMMER » 11.9.2010 13:54

...CRY MORE :twisted:
WARHAMMER

Příspěvekod jednicka » 14.9.2010 00:09

Mno podle poslednich informaci se na servru zacne pracovat,respektive se zacne doladovat a zapojovat behem tydne,zatim tomu brani nedostatek casu,nicmene znovurozjeti je otazkou velice blizke doby :D
Světlo na konci tunelu ... může bejt i blížící se vlak
jednicka
Global Moderator

Příspěvekod ivorka » 14.9.2010 11:13

super už se těšíme :-)
ivorka

Server

Příspěvekod Solos » 16.9.2010 10:12

Ahojky vsem abych vse dal do poradku jednalo se o zavadu dane Zakladni desky byla uz stara a prevoz nevydrzela co se tice noveho kompu uz jsem dal do toho 4K a zbyva 3K doplatit a muze se server vyzkouset u kamarada aby se jak host upravil podle ip adresy nove.Proste aby se vyzkousela funkcnost serveru jestli je to oki a je to v poradku vse jinak nova zakladni deska byla spatna takze se musela obednat jina ale uz je to vse v poradku.Vim ze si myslite ze na to seru ale neni to tak mam i jinou praci a nemam moc na to casek jinak jak viz zhora jsem psal je potreba doplatit 3K abych si to mohl vse vyzkouset a Battle mohl nahrat zalohu kompletni.Z Battlem jsem vzdy ve spojeni mobilem a neni problem to vyresit ale moje financni stranka je takova ze me v praci okradli o 6K a nemohu tudiz doplatit zbytek.Jilokoz zbytek nemohu dat ja tak jsem se obratil na muj Draci klan aby mi nejakou tou kackou pomohli prispet.A timto se chci opradu omluvit ze jsem to nemohl sam dokoncit a memu klanu tak podekovat o jejich prizpevek.Jinak server bude v serverovne firmy Pilsfree a bude to tam jasne a strucne jen platit elektrinu.Na tom se budeme muset podilet vsichni nejakou tou malou financni castkou to vse uz bude otazka jen spotreby.Server bude mit samostatnej budik na elektriku takze timto jak firma tak i ja budeme vedet vse jak ma bejt.Nikoho nechci odirat o penize to nikdy a k tomu se tvori uz nove webove stranky abychom prilakali nove a nove hrace novy komp utahne opravdu hodne.Preci tam nechceme bejt sami to by nebylo dobre.O spusteni serveru budete vces vyrozumeni kdy a v kolik se spusti.

na tento ucet muzete prispivat dle vasi uvahy a rozvahy odirat nechci nikoho nemam to zapotrebi prebytek penez vam budu vzdy psat a neni problem vam ukazovat platebni listiny
Číslo účtu je 43-2 2 2 1 5 8 0 2 4 7 omlouvam se ale davam mezi cisla mezeru jinak by to psalo skype cislo kod banky je 0100 je to komercni banka je to muj osobni ucet zatim jsem nezalozil serverovy ucet to se vse udela az to bude vse v chodu jinak k pladbe prosim vzdy uvedte nick hrace abych byl v obraze od koho jsem dostal prispevek je to jen na vas nikoho nenutim aby daval prachy.S pozdravem Solos
Solos

jop

Příspěvekod Jarza » 16.9.2010 20:52

Ahoj všem TITÁNŮM, DRAKŮM, závislákům a prostě všem.

Velice si vážím toho že individuum Solosan (věrnej Archmáge původem) se pustil do takové záležitosti, jako je záchrana serveru a jeho provoz. Velice si vážím věrnosti jak tomuto serveru, tak klanu Draci, který vznikl asi v roce 2002 na C4 klientovi na nejmenovaném serveru a prokousal se spoustou (bohužel) serverů až konečně zakotvil někde, kde má smysl hrát, je spravován nynějším GM Bat.... po stránce funkčnosti SW atd. a je to vlastně jeho znovunalezená Dračí sluj. Musím se připojit ke všem co tu zanechali nějakou stopu v podobě znaků co vypotili mezi buffy a soe a craftěním a ... na klávesnici ležící před obličejem vypadajicím jak po 16 hodinách v rachotě.
Věrní a poctivý členové klanu, držící pohromadě v dobách zlých a počasím škaredým zkoušených, jsou i v době, kdy server z jasných důvodů prozatím nejede, neustále v kontaktu a pokud to okolnosti dovolují jsou online i jinde. Za svou svatou to osůbku, slabou v boji, silnou na duši, děkuji tímto Solosanovi, Gargoylovi, Warhammeru, Romi, Nence, Monique a dalším, kteří patřili a patří do společenství bandy zkažených virtuálním světem jako je LII, za věrnost, poctivost, soudržnost, ...
Nadále děkuji za schovívavost v dobách minulých, kdy jsem nemohl být s Vámi vůbec v kontaktu, ve hře na skype nebo jakkoliv jinak.

Děkuji moc všem a ty co jsem zapoměl ať se nemračí, už na to nevidím a myšlenkami jsem už zase v Ketře, nebo někde jinde

Jarza - cardinál; nj papež ve hře není
Andre - plecháč co ustál spousty RB
Permoník - vařit občas umí, ale shoty snad 100%
Jarzina - jestli nechceš po hubě vyhni se jí, zlomí se i pod polearmou, tak ať tě náhodou nepraští
Mojžíš - prorokuji dobré i zlé časy, ale nemůžu za ně

uff jak mi chybíte postavičky, uff jak mi chybíte členové

My chceme už na TITÁN!!!
no když na mě někdo je hodnej, dostane i heal
Jarza

Ahojky všem titánům

Příspěvekod ivorka » 16.9.2010 21:58

Díky kluci moc pěkně napsaný a jdem ráda že hraju v tomhle clanu už to bude asi víc jak rok co s nima žiju tenhle virtuální život. Byly časy dobrý ale i zlý a časem sme se stmelili a jsme sehraní a navzájem si pomáháme což u jiných klanů většinou chybí.
ivorka

Příspěvekod jednicka » 19.9.2010 18:24

Mno, a ted sem nejak mimon,moh by mi nekdo jasne a strucne vysvetlit o co vlastne jde?
Uvital bych info typu:
potrebuju prachy
nemam internet
nemam cas
nema to kdo nastavit
atd,atd,atd......................
Vylejvani srdicka stylem,kterymu ja osobne nerozumim a mozna,mimo par zasvecenych,nikdo,mi nijak nepomuze v orientaci.

Jinak jsem rad ze to vzal nekdo do ruky,ted jeste aby se to netahlo do vanoc :D :o :shock:
jednicka
Global Moderator

Příspěvekod Brutus » 20.9.2010 17:03

Ahoj všichni
Koukám že se s Titánem pořád něco děje =o). Chtěl bych se znovu mrknout na tento server tak doufám že schopní GM s tím něco provedou. Držím vám palce kluci vím že to není žádná maličkost
Brut
Brutus

Příspěvekod Battlecruiser » 20.9.2010 19:39

zatim to vypada, ze ve stredu bysme to mohli uz spustit, pokud all probehne OK
Battlecruiser
Administrator

Příspěvekod jednicka » 21.9.2010 00:16

Twe to je hezky,ja uz zapomel jak se to hraje :o :o :o
jednicka
Global Moderator

Příspěvekod Prasodlak » 21.9.2010 05:28

technicka: porad Gracia Epilogue, nebo uz Freya? :)

(to ze bych se na vas tu a tam podival, ale s Freyou se tezko pripojim...)
Obrázek
Prasodlak

Příspěvekod Battlecruiser » 21.9.2010 12:48

dokud nevyjde L2j Freya, tak bude Gracie Epilogue
Battlecruiser
Administrator

Příspěvekod Solos » 22.9.2010 02:19

jednicka píše:Mno, a ted sem nejak mimon,moh by mi nekdo jasne a strucne vysvetlit o co vlastne jde?
Uvital bych info typu:
potrebuju prachy
nemam internet
nemam cas
nema to kdo nastavit
atd,atd,atd......................
Vylejvani srdicka stylem,kterymu ja osobne nerozumim a mozna,mimo par zasvecenych,nikdo,mi nijak nepomuze v orientaci.

Jinak jsem rad ze to vzal nekdo do ruky,ted jeste aby se to netahlo do vanoc :D :o :shock:

Jednicko ty asi hodne veci nechape ze ale to je v poradku neboj se napsal jsem to podle sveho a tak si to preberte jak chcete ju nemam rad takove provokovani abych tak rekl a to ze prachy potrebuju to jsem napsal a to kolik jsem taky napsal tak nevim cemu ty obzvlast ty nerozumis ale to uz je jedno.S pozdravem Solos
Solos

Příspěvekod jednicka » 22.9.2010 09:57

Priste nez neco napises,tak o tom chvili premyslej,nikoho neprovokuju jen jsem se slusne optal co vlastne potrebujes,z tvyho sahodlouhyho elaboratu se neda pochopit temer nic,radci mam kratke a jasne info
jednicka
Global Moderator

PředchozíDalší

Zpět na Archiv