od Jarza » 16.9.2010 20:52
Ahoj všem TITÁNŮM, DRAKŮM, závislákům a prostě všem.
Velice si vážím toho že individuum Solosan (věrnej Archmáge původem) se pustil do takové záležitosti, jako je záchrana serveru a jeho provoz. Velice si vážím věrnosti jak tomuto serveru, tak klanu Draci, který vznikl asi v roce 2002 na C4 klientovi na nejmenovaném serveru a prokousal se spoustou (bohužel) serverů až konečně zakotvil někde, kde má smysl hrát, je spravován nynějším GM Bat.... po stránce funkčnosti SW atd. a je to vlastně jeho znovunalezená Dračí sluj. Musím se připojit ke všem co tu zanechali nějakou stopu v podobě znaků co vypotili mezi buffy a soe a craftěním a ... na klávesnici ležící před obličejem vypadajicím jak po 16 hodinách v rachotě.
Věrní a poctivý členové klanu, držící pohromadě v dobách zlých a počasím škaredým zkoušených, jsou i v době, kdy server z jasných důvodů prozatím nejede, neustále v kontaktu a pokud to okolnosti dovolují jsou online i jinde. Za svou svatou to osůbku, slabou v boji, silnou na duši, děkuji tímto Solosanovi, Gargoylovi, Warhammeru, Romi, Nence, Monique a dalším, kteří patřili a patří do společenství bandy zkažených virtuálním světem jako je LII, za věrnost, poctivost, soudržnost, ...
Nadále děkuji za schovívavost v dobách minulých, kdy jsem nemohl být s Vámi vůbec v kontaktu, ve hře na skype nebo jakkoliv jinak.
Děkuji moc všem a ty co jsem zapoměl ať se nemračí, už na to nevidím a myšlenkami jsem už zase v Ketře, nebo někde jinde
Jarza - cardinál; nj papež ve hře není
Andre - plecháč co ustál spousty RB
Permoník - vařit občas umí, ale shoty snad 100%
Jarzina - jestli nechceš po hubě vyhni se jí, zlomí se i pod polearmou, tak ať tě náhodou nepraští
Mojžíš - prorokuji dobré i zlé časy, ale nemůžu za ně
uff jak mi chybíte postavičky, uff jak mi chybíte členové
My chceme už na TITÁN!!!
no když na mě někdo je hodnej, dostane i heal