RB zmena nastaveni.

Moderátoři: Prasodlak, administrator, Asik

RB zmena nastaveni.

Příspěvekod Gargoyl » 17.8.2010 16:39

trošku jsme diskutovali v klanu a shodli jsme se ze :

1. pri techto buffech co mame nastavene by RB meli mit normalni uroven statistik a ne ty snizene co mame ted.

1. by bylo mile aby cancel RB meli o neco snizene cancel rate i chance. protože casting 100% cancelu kazde 3 sec je opravdu moc. ja osobne bych to videl na cancel kazdou minutu napriklad a chance cca 60%. vzhledem k tomu ze by RB byli na normal statech by to slo.

Dalsi navrh ted uz muj osobni:

BoM a MoM by se spavnovali podle periody tedy kazdy druhy tyden, klidne muzou byt na tom namku v giranu ale nemusi tam byt porad.

Dalsi vec, vim ze ted bude mit battle skolu a tak dale. ale bylo by fajn udelat nake Event RB ktere by dropovalo nake blbinky eventove, treba takove ty kytary, okariny jednorazove transformy z helloweenu nebo tak neco proste jen for fun.

Nic ja pro tentokrate koncim pokud by me neco napadlo pisnu sem :-)
A ticho bylo protženo trpasličím řevem !

Obrázek
Gargoyl

Příspěvekod Battlecruiser » 17.8.2010 17:56

Jak to pojede, tak RB chancel dostane reus, tusim, ze to bude moct pouzit jednou za 1-3 minuty nebo tak nejak, jinak chancel neni 100% ale je plosnej (stava se mi, ze kdyz hodi cancel a jsou u nej tak 3-4 chary, tak 1-2 to netrefi, jinak zakladni prevence je spammovat manaburn a nekupit chary k sobe)

BoM, MoM v giru na namku budou! Je to opatreni, aby nove registrovanej hrac nemusel v krajnim pripade cekat 14 dni na mammona (3-4 den po registraci je uz muze potrebovat), coz je uz na tomto ratu moc velky cekani. Vas dele hrajici hrace, co maji hromady prostredku by vas to omezeni skoro vubec nepostihlo, ale pro novacky by to bylo az moc ukrutny zdrzeni

AD RB todle oslabeni vzniklo z duvodu, ze nez se zavadelo, tak skoro nikdo na RB nechodil (aspon podle toho, co mi tehda povidal dlak), jinak situace na jednotlivych typech RB (dle my zkusenosti):
RB s ochrankou: tidle budou socky tak do 120% atk i def (teda pokud nebudete delat kraviny)
RB bez ochranky: dle myho pred nerfem RB cancelu, tak byli hard tak akorat, i kdyz jdou slozit na 100% bez nerfu (sam jsem to tak delal), jenom musite vedet jak
antka: jelikoz uz grade penalty nedava takovy postihy, jako davalo, tak neni problem ji i tak slozit
core: na toho jsem moc nechodil, takze neumim psooudit
orfen: ten anchor boli uz ted, bude vam dyl trvat a budete mnohem vic chcipat
zaken: tu jsem na vas zvedavej bez MP lahvacu, je uz hard tak, jak je
baium: jenom vam bude trvat dyl, tady nikdy nebezpecno nebylo
antik: slozit pujde i nadale, jenom vam to bude trvat hrozne dloouho
valik: bude trvat mnohem dyl a bude se hodne chcipat, bude mnohem vic hard

jinak u kechiho muzou vam nastat problemy (protoze je potreba sejmout ASAP a spawnujici se ochranka muze delat problemy)

btw RB byli nastaveny, tak, aby sli sejmout
Battlecruiser
Administrator

Battle

Příspěvekod WARHAMMER » 17.8.2010 19:36

...caw Battle jak to vubec vypada se servrem?
Co nové vebovky? Já to zkousel udělat a sem tupej a nejde mi to a trva mi to bo se to učim. Tak možná jestli to nekdo umi by mohl, ať přilákame lidičky bo tento servr je dost vychytanej pro pohodové hrani. Co sem ted hrál jinde tak takto dotaženej servr nikde nebyl.
Ještě mi řekni, ty budeš dělat GM teď?
WARHAMMER

Příspěvekod ivorka » 17.8.2010 20:17

ještě malou prosbu bych měla, přidat vic agationu třeba za medaile nebo vyhra na eventu nejakém :)
ivorka

Příspěvekod Battlecruiser » 17.8.2010 20:55

WAR: no, GM budu delat ja, coz uz de facto nejakej patek delam

ivorka: casem, uvidime :) ale bugy jsou prednejsi :twisted:
Battlecruiser
Administrator

Battle

Příspěvekod WARHAMMER » 18.8.2010 15:50

...dik sem rád za taková GM a ostatní asi taky.
Jen nás nenápínej a řekni kdy to pojede cca? :?:
WARHAMMER

Příspěvekod Trpek » 18.8.2010 16:01

vcera bylo pozde :)))
Trpek

Příspěvekod Battlecruiser » 18.8.2010 16:35

no, sam nic nerikam, protoze to nevim a nechc vam tu jen tak placnout nejaky datum a cas a pak ho nesplnit, proste to pojede, az to bude hotovy
Obrázek
Battlecruiser
Administrator

Příspěvekod Gargoyl » 19.8.2010 07:26

No dobre, to byl jen navrh, ja jen ze uz to bylo dost o nicem davat RB s jednou postavou. A co jsem zkousel ani nemusim mit na sobe dyna a dokonce ani S v A armoru mi sli ty RB 80+ taky dolu akorat ze jsem musel obcas kliknout lahev. Zkratka tak jak to byvalo drive ze sel na RB klan a ne jednotlivec me bavilo mnohem vice.

nevim jak to je nastavene jestli RB a WB maji spolecne nastavovani nebo jsou zvlast. ze by se zaken a ti ostatni sperkovi nechali jak jsou.

jen pro info ja zavedl pouze diskuzi nerikam jestli to tak ma nebo nema byt. chci at se kazdy vyjadri podle sveho. pokud si myslite ze to ma zustat takhle kvuli nove prichozim tak se nebudu ani branit :wink:
A ticho bylo protženo trpasličím řevem !

Obrázek
Gargoyl

Fando

Příspěvekod WARHAMMER » 19.8.2010 08:48

...no Fando toto téma je vytvořené na navrhy od hráčů.
Proto je doře že je sem píšem a tvoje nápady sou fajn))). Je fajn chodit s partou na RB.
Toto se určo hodí až se vychytají bugy... :P
WARHAMMER

Příspěvekod Battlecruiser » 19.8.2010 10:16

no, nekteri RB nejsou problem na 100% ani s jednou postavou, s vicero postavama by nic nemelo bejt problem

jinak technicka: oslabujici nastaveni maj RB i GB spolecny, muselo by se to pak prenastavit rucne v db
Obrázek
Battlecruiser
Administrator

Zpět na Archiv novinek