ANKETA: Chceme zavedeni mana potionu na Titanu?

stare a vyrazene

Moderátoři: Prasodlak, administrator, Asik

Chcete zavedeni mana potionu?

Anketa končí za 25.4.2010 17:15

Ano, chci zavest mana potiony
3
19%
Ne, nechci zavest mana potiony
13
81%

Celkem hlasů : 16

ANKETA: Chceme zavedeni mana potionu na Titanu?

Příspěvekod Prasodlak » 18.4.2010 17:15

Mate tyden na to abyste si sami rozhodli, doufam ze tim ukoncime vecne spory na tema mana ano, mana ne. Klidne sem piste i argumenty proc ste se rozhodli hlasovat tak jak ste se rozhodli.

Takze muj hlas zni:

NE, manu nezavadet - duvod - jsem zvykly hrat bez ni a prijde mi to jako kurveni hry (srdce offikare)
Obrázek
Prasodlak

Příspěvekod Siegfried » 18.4.2010 17:31

tak jsem si to konecne precetl "ala" monique.phoebe,atd.. proste vsehcny moje postavy a hlavne moje EE s tim nesouhlasi protoze se drelo jeste na 4xrate takze by to bylo nefer uz jen kvuli tomu.jinak sem rad ze sdilis podobny nazor hra pak ztraci vyznam a magove sou zvyhodneni.
a ten kdo ce poty at si de 31xrate a vejs a tam si klika co ce :-)
Nehrajte to, vysoce návykové !!!
Obrázek
Siegfried

Příspěvekod jednicka » 18.4.2010 18:11

Nezavadet mp poty muze chtit jen clovek co nikdy nedropoval-neexpil v gc,ujistuju vsechny ze az budou mydlit gianty budou se proklinat!!! ze odmitaji mp poty :!:
EHM,To sem rek spatne;az budou gianti mydlit je...
Prvni otazka kazdeho nove prichoziho je:delka bufu-mp poty???
Nemluve o tom ze bez potu v podstate muzete zapomenout na nejaky gb sperky a podobny vecicky.pri 15 lidech onnline hahaha
Světlo na konci tunelu ... může bejt i blížící se vlak
jednicka
Global Moderator

Příspěvekod Siegfried » 18.4.2010 18:36

lol tak ty si fakt ujetej je mi lito ze paris na 386ce asi ze si ces pod gc davat sam o tom je L2 !! o pt esi ti neco rika vyraz MMORPG !! :) nic proti .
Nehrajte to, vysoce návykové !!!
Obrázek
Siegfried

MP poty

Příspěvekod WARHAMMER » 18.4.2010 18:55

...tak sem přidal hlas proti MP flaškám, bez je to větší zábava a mam rad svoje SE za prdelí!!! :twisted:
WARHAMMER

Příspěvekod Prasodlak » 18.4.2010 19:34

jednicka píše:Nezavadet mp poty muze chtit jen clovek co nikdy nedropoval-neexpil v gc,ujistuju vsechny ze az budou mydlit gianty budou se proklinat!!! ze odmitaji mp poty :!:
EHM,To sem rek spatne;az budou gianti mydlit je...

GC neni tak strasna, staci si dat do brnka poradny resist proti water elementu a do zbrane fire nebo (dle meho univerzalni expici atribut - az na MOS) holy a muzes vesele vyrazit. My sme na offiku ve dvou vlackovali FOG a stacil k tomu jeden trp s 160 (cca) dark resistem a 150 holy polearmou a ja na SE a vesele sme to tam ownili... btw nikdy mi tam nedosla mana :), stacilo nahodit bless blood na trpa a v kombinaci s vampem se prakticky healoval sam jen tim ze mlatil... samozrejme obcas major heal a nebylo co resit (SE po 3 prestupu si muze brat 4 skily od EE/bishe - proto ten major heal)
Obrázek
Prasodlak

Příspěvekod jednicka » 18.4.2010 20:54

Je videt ze jeste nikdo z vas si nezamydlil v gc,a mydlit moby po 1 v rb parte me zrovna nelaka,jen tak bokem na nasem main servru mam dynasty dualy(found) earth +9 sekeru(found) dark +8 a dynasty set +6 a povim ti ze i kdyz mp potiky mame tak zmydlit gianta i s takovouhle vybavickou je cca na 3 minuty,parta ktera ma equip nasobne horsi,many pomalu min nez ja s trpem,oooo to je tedy terno,utlouct moba a 5 minut sedet na mp a ty dropy tam zase nic extra nepadaji,no nakonec skusite si to sami

Btw Dlacku na epilogu jedu zasadne armor dark rezist a weapona earth(dark u mage),zejmena na hb, v instanci a dalsich novejch lokacich je nejvice mobu s dark atakem,takze rezist dark je nejlepsi volba,co se tyce eart vkveru je jasnej mobi s rezist eart snad v l2 nejsou,no mozna dinoland
:D :D
Světlo na konci tunelu ... může bejt i blížící se vlak
jednicka
Global Moderator

Příspěvekod Prasodlak » 18.4.2010 21:23

no nove crypts of disgrace maji moby s earth elementem a resistem, ale to jen na okraj :)... me se vyplatila nejvic kombinace holy zbran a dark resist armor... GC sme na ofiku nechodili, farmili sme spis IT/FOG a Seed of Infinity na Gracii takze vsecko mobi typu undead nebo demon tudiz uz od prirody nachylne na sacred atacky :)
Obrázek
Prasodlak

Příspěvekod gerrard » 25.4.2010 12:06

no ja tu hral kdysi kdyz tu byli multiskili mp poty a krasne tu bylo ted jak sem koukal tka uz moc lidi nehraje z puvodnich hracu co tu byli nikdo leda ze si zmenili nick.
Me je jedno jesli sem zavedes MP poty nebo ne ja sem zvyklej na oboji.A stejne se rozhodnes sam anketa neanketa tak nevim co tu stejne resite.
gerrard

Příspěvekod Prasodlak » 25.4.2010 18:52

Nemas pravdu, v tomto pripade bych se rozhodl podle vysledku ankety. Nicmene vysledek hovori jasne:

ANO - 3
NE - 13

Takze otazku mana potionu uzaviram s tim ze se zapinat nebudou. Dale otazky na toto tema ani nebudu zodpovidat.
Obrázek
Prasodlak

Zpět na Archiv