LuthorCorp

stare a vyrazene

Moderátoři: Prasodlak, administrator, Asik

LuthorCorp

Příspěvekod Merllin » 11.3.2010 11:40

LuthorCorp.

..hledáš přátelé,přidej se ke SVOBODĚ :wink:

..........................................

co ti mužem nabídnout?

Klan lvl 5
.: Klan Hala v Adenu :.(Silver Chamber)
.: Hrad Dion :.
Funkční Manor :-)
vstřícný kolektiv mladých lidi...
pomoc začínajícím hráčům...(questy,itemy,přestupy)

..........................................

co od tebe očekáváme?

tak asi nejdůležitější --Chuť hrát--

slušné chování(v mezích normy) O:)
Čestnost(kdo neví,ať se mrkne na 3 mušketýry) :^o
trošku rozumu(hlavou zed neprorazíš) ](*,)
spolehlivost(sory,ale když na někoho čekáme,a on se na nás vybodne... )

Jádro klanu tvoříme 5 hráčů :

(Michal) postavy:
CL Merllin Storm Screamer
Nemesiss Bounty Hunter
Lana Shilein Elder
(Martin) postavy:
Esechias Storm Screamer
Izmael Warsmith
(Venca) postavy:
Saquaro Bounty Hunter
Schifer Warcryer
Propionas Gladiator
(Warmi) postavy:
Chack Phantom Ranger
Karelia Bounty Hunter
(Jiří) postavy:
Drago Spellhower

nakonec pár slov
...rate bezi na 4x takze pro opravdové hráče :wink:
...Aktivní GM (děkujeme Dlaku a Pazy) 8)
...příjemná komunita lidí
Naposledy upravil Merllin dne 9.4.2010 22:01, celkově upraveno 11
Merllin

Otakza

Příspěvekod Prdelka » 29.3.2010 21:25

Ahoj.... dost me zajima ty tvoje posledni radky co jsi napsal o GM... Jako co pro tebe Dlak treba udelal to by me zajimalo a jeste snad vic co udelal pro server z stranky developersky ci Administracni to by me fakt zajimalo :D Predem dekuju za zajimavou az fascinujici odpoved:D
Prdelka

Příspěvekod Prasodlak » 29.3.2010 21:46

a to se na to podivejme... stari znami z Upr1sing... tak chlapci dekujeme, zamavame vam a uz sem nelezte... tenhle server sem rozhodne s Pazym nerozjizdel pro nikoho z vaseho hura klanu (a moc dobre tusim kdo je za tim tajemnym nickem...). Mame s tim dost prace i bez toho abyste tu vy delali bordel...

debata ukoncena...
Obrázek
Prasodlak

Odpověd

Příspěvekod Merllin » 3.4.2010 12:51

Taak ,,Prdelko,, ....na tvojí otázku odpovídat nebudu..už jen kůli tomu,že je předem motivovaná ke sporu a hádce..
My,co na serveru hrajeme každy den,vidime,co se Dlak a spol snaží vytvořit... ( a promin,prozatim se jim to moc daří :wink: )
takže veškerá rozmluva na toto téma je z mojí strany zbytecná....
Merllin

????

Příspěvekod Merllin » 3.4.2010 13:13

Dlaku? to měl být komentář na náš účet? Promin..ale Upr1sing slyším poprvně v životě....Na začátku svý cesty jsem hrál na C4(server zveřejnovat nebudu)
pak na Gracii epilogue(další nejm. server)....
Postupem času jsem do hry naverboval i své přátele...takže bylo rozumné,vytvořit vlastní Klan...(už kůli získání dalších zkušeností)
info na tento server jsem dostal od přátel(od Draků)co jsem šli hrát kůli neschodům na ICE...
Po zvážení situace jsme tedy přešli pod vaše křídlo.. :wink:
Byl bych nerad,aby si nás považoval za někoho,kým ve skutečnosti nejsme...
Snad se tato nepříjemná záležitost objasní co nejdříve...
S pozdravem Merllin
Naposledy upravil Merllin dne 5.4.2010 17:16, celkově upraveno 1
Merllin

Příspěvekod Prasodlak » 3.4.2010 13:53

Merline neboj, to neni nic na vas... Upr1sing je klan co tu byl na starem Titanu a rozhodne nebude na Titanu novem (o to se uz postaram). Neni to nic vasim smerem a pokud to tak vyznelo tak se omlouvam. Kdyz se podivas na mail v profilu Prdelky tak pochopis kam moje slova smerovala.

//jinak diky za slova chvaly a podpory, velmi si jich vazim ;). Cloveka hned vic bavi starat se o tu hromadu elektronickeho srotu, kdyz vidi ze to neni zbytecne :)
Obrázek
Prasodlak

Takova mala otazka

Příspěvekod Ponozka » 21.4.2010 14:16

Zdravim.
Sice i já jsem z bývalého Upr1sing. Ale jeste nam nikdy nebylo vysvetleno proc nase CL dostalo IP bun jak na Forum tak do hry jakmile Dlak dostal GM prava.
Jen jsme mohly hadat ze to bylo tim ze jsme byly nejsilnejsi clan na Titanu a ze jsme byly Enemy Dlaka a take to ze jsme hraly PVP a PK ktere jak asi uz vsichni vite Dlak neschvaluje. Coz nechapu to je jako by jste si koupily auto ale netankovaly do nej benzin a jezdily stastne z kopce dolu.... Tak az mi das zase IP bun jako nam vsem preposly mi odpoved na Email at si to aspon prectu. Dik Upr1sing
Ponozka

Příspěvekod jednicka » 22.4.2010 00:42

Mily(a) Ponozko
Vzhledem k tvoji vytribene cestine,usuzuji tvuj vek tak na 11 az 13 let.Velice pochybuji,ze by se Dlacek chtel zabyvat nekym,kdo si nedokaze ani osvojit zaklady ceskeho jazyka,coz jiste nesvedci o nejake "prudke inteligenci"
Myslim,ze Dlacisko ma na praci spousty jinych veci nez se dohadovat s prepubertalnim ditkem o nesmyslech

HOWK
Světlo na konci tunelu ... může bejt i blížící se vlak
jednicka
Global Moderator

Příspěvekod jednicka » 22.4.2010 00:43

Mily(a) Ponozko
Vzhledem k tvoji vytribene cestine,usuzuji tvuj vek tak na 11 az 13 let.Velice pochybuji,ze by se Dlacek chtel zabyvat nekym,kdo si nedokaze ani osvojit zaklady ceskeho jazyka,coz jiste nesvedci o nejake "prudke inteligenci"
Myslim,ze Dlacisko ma na praci spousty jinych veci nez se dohadovat s prepubertalnim ditkem o nesmyslech

HOWK
Světlo na konci tunelu ... může bejt i blížící se vlak
jednicka
Global Moderator

Příspěvekod Prasodlak » 22.4.2010 07:05

Mily/Mila/Mile Ponozko,

Ban do hry a na forum vase CL i kdokoliv dalsi z vaseho klanu ste nedostali proto ze byste byli moji enemy - tuhle vec po roce stravenem na ofiku (kde bylo daily pvp zcela beznou veci a smrt vitanou soucasti hry a cestou k ziskani vice SP) skutecne neresim. Duvod proc vas banuju a banovat budu je jednoduchy - nechci vas tu. Nepotrebuju abyste me rozvraceli svym jedem server a nicili mi tu neco o co se snazim a mam s tim docela dost prace. Pokud si to nezaregistroval, tak stary titan je uplne pryc, tohle je server postaveny uplne odznova a vybudovany z niceho. A prozil sem si kvuli tomu hodne bezesnych noci, kdy sme po skypu ve dvou programovali server a jeho featury, dodelavali to co nebylo od tvurcu dodelane a odladovali to aby se tu dalo hrat. Spavat sem chodil bezne ve 2 rano a v 5 sem vstaval do prace a takhle se jelo treba 2 tydny v kuse. Neco takoveho zrovna vas klan ocenit samozrejme nedokaze, vzdy ste jen natahovali ruce, ale kdyz bylo potreba neco udelat tak to ne.
Takze ano, mate bany, ano budete je dostavat i nadale. I kdyby si Jiri s Marou nakrasne zaridili nove IP tak je to jen do chvile nez jim je zase zabanuju. Jednou jsem adminem serveru, platim mu jeho provoz tak si i urcim kdo tu hrat nebude. Takze jim to muzes takhle pekne odprezentovat, poslu ti to i na mail ktery mas uvedeny v profilu. Pokud s tim budete mit i nadale problem tak mi to muzete prijet do Brna vysvetlit osobne.

HOWGH, debata ukoncena. Kazdy dalsi pokus o vstup na toto forum, popr na server bude odmenovan dalsimi banhammery.

Dlak
Obrázek
Prasodlak

Příspěvekod Ajmik » 3.5.2010 17:26

joooo jedine LuthorCorp :-) :twisted: :wink: \:D/ =D>
Ajmik

Zpět na Archiv