[FIXED][TESTING]skill u fotuna seker

Narazili jste ve hře na chybu? Nahlašte ji zde a my se ji pokusíme co nejdříve odstranit.

Moderátoři: Prasodlak, administrator, Asik

[FIXED][TESTING]skill u fotuna seker

Příspěvekod Mini » 21.8.2016 17:35

skill THROW sand po pouziti ostane postava fialova vid obrazek
Přílohy
Shot00002.jpg
Shot00002.jpg (425.3 KiB) Zobrazeno 316 krát
Mini

Re: Testing skill u fotuna seker

Příspěvekod jednicka » 4.9.2016 19:07

Tebe trapi fialoveni?Me spis to,ze ze spoilera udelali vozemboucha a nejhorsiho dykare ve hre
Bohuzel,neni to jen tady,na oficialnim l2 foru je z toho pomerne slusny pozdvizeni a spousty hracu jiz odepsaly spoila jako nepouzitelnou postavu
Světlo na konci tunelu ... může bejt i blížící se vlak
jednicka
Global Moderator

Příspěvekod Mini » 5.9.2016 07:32

Ano mas pravdu .preto som prestal hrat na ofiku nakolko spoil rate je nastaven tak ze nema smysl spoilovat jak na armor na zbran a na enchanty,skor si mal veci s rb ako z mobu pak skili neboli vyvazene u spoila ako u dykarov mala sanca ,ale zas u TVT a u CS som sa zabaval nakolko som dobiehal ako posledny a daval furt posledne rany do enemi,sice sa to podarilo len nazaciatku ale pak dosla smola ,pak uz hlidali maleho trpa a jak som sa objavil tak som sa stal prvym tercom :).No ale momentalne tu na Titanu neviem zatial ohodnotit trpa nakolko este vela veci neni pusteny a opraveny ,byju sa qwesty ktore nemaju byt stym co su na infinity,takze momentalne hladam stranky s qwestama co su na infinity a pak zalozit novu postavu a expit ho podla qwestov od lvl1 ale nato by trebalo cely pristup na infinity a vsetky funkcne qwesty plus by trebalo vymazat vsetky moby rb drop cosutu s Titanu a dat len coby mali byt z infinity a doladit podla toho lokace ,ale uvidime jak to bude ved sme len na zaciatku
Mini

Příspěvekod jednicka » 7.9.2016 14:05

NJ.mas pravdu,problem je dost podstatnej,tuto verzi vidime poprve a prakticky nikdo nevi k cemu jsou desitky novych itemu-flasticek,etc.,a uz vubec jak by mely fungovat,ony preklady z translatoru nejsou to pravy orechovy,navic Admin se po ziskani titulu v techto dnech nove etabluje na trhu prace,takze s casem to ma nahnuty a je to jedinej clovek,kterej to ma pod palcem.Mozna bys ho mohl skontaktovat a konzultovat s nim nastaveni novych ptakovinek.
Asi tak
Světlo na konci tunelu ... může bejt i blížící se vlak
jednicka
Global Moderator

Zpět na Bug - List