[WONTFIX] [TESTING)Helios .skily

Narazili jste ve hře na chybu? Nahlašte ji zde a my se ji pokusíme co nejdříve odstranit.

Moderátoři: Prasodlak, administrator, Asik

[WONTFIX] [TESTING)Helios .skily

Příspěvekod Mini » 24.5.2017 19:06

natrafil som u trpa na mali nedostatok chybaju mi skili chainblow, heart breaker,blood stab medzi activ. na liste mam ich v activ nie su viz obrazok
Přílohy
Shot00000.jpg
Shot00000.jpg (209.92 KiB) Zobrazeno 1497 krát
Mini

Re: Testing Helios .skily

Příspěvekod Battlecruiser » 26.5.2017 00:10

Tam jsem s tim hejbal zamerne. Par skillu jsem vymenil za jiny, aby se spoil svym zamerenim posunul trochu zpatky tam, kde je na H5. Je to po stiznostech hracu spoila (nebyl jsi jednim z nich?).
Obrázek
Battlecruiser
Administrator

Příspěvekod Jarza » 31.5.2017 16:07

OK upravil jsi jej. Nelze využít jiné zbraně, je to přeci dýkař, ikdyž především spoil. Spoil funguje pouze s dýkami tedy nic jiného nelze ani nosit v rukách. Polearmu vezme, bluntku taky, ale vůbec je nevyužije, protože pasivky nejdou na vyšší level a ani s nimi nic nespoilne. Nebylo by třeba při takovém zásahu do tohoto charu upravit ještě i něco jiného, aby nebyl odkázán jen na dýky, které kromě použití na spoil nevyužije?
no když na mě někdo je hodnej, dostane i heal
Jarza

Příspěvekod Battlecruiser » 31.5.2017 18:46

Spoil skilly na max levelu by mely fungovat na moby stejneho lvlu jako je sama postava (tj obyc spoil + spoil festival na max levelu by mely prospoilit moba)
Obrázek
Battlecruiser
Administrator

Příspěvekod Jarza » 3.6.2017 08:48

Ještě testnu ty staré skilly. Nové jsou funkční jen s dýkami, na které má spoil pasivku 4 lvl. Pasivka na blunt i na polearmu je 1 lvl - nemělo by smysl to upravit? Jinak zaspoiloval jsem bluntkou i polearmou vpohodě i staré skilly šlo použít. Je to sice úprava podle tebe, mě však přijde to, že je spoil ochuzen o to co má mít. Jasně není jeho prací být dýkařem, přesto už dlouho ho hrají lidi jaksi s dual dýkami a využívali i skilly na ně, ikdyž nebyly všechny jako u dýkařů. Nové skilly
jsou platné pro všechny typy dýkařů, ať už původem to byla na 3 povolání jakákoliv dýka či spoil - teď jsou si rovni, mají jen nepatrné rozdíly ve využívání toho co původně byli.
Je to můj názor, stejně ho rád používám spíše na lov itemů a spoilení, jiní lidé mohou mít jiný názor na tento char a mohli by to cítit jako znevýhodnění jejich milovaného charu - třeba Minihunter je tělem i duší spoil a nemusel by souhlasit s tím, že mu zmizely skilly - nemluvím za něj, ale proč by se asi ptal kam mu zmizely skilly, které nejspíš i používal.
no když na mě někdo je hodnej, dostane i heal
Jarza

Příspěvekod jednicka » 3.6.2017 16:22

Spoil je ma srdcovka,takze asi takto
S nastavenim servru jako cista dyka byl sice podle ofiku,ale prakticky nepouzitelnej-mizernej power speed atdatd.Se soucasnou upravou je alespon schopen preziti,i kdyz taky to neni zadna diskoteka.Nejsou vylouceny jeste dodatecne upravy,to se ukaze az po delsim zhodnoceni postavy.Vyhledove sem pridame seznam uprav u spoila

Jinak na ofiku je to jednoznacne!!! nejslabsi dyka a jeden z nejvic opoustenejch charu
Světlo na konci tunelu ... může bejt i blížící se vlak
jednicka
Global Moderator

Příspěvekod jednicka » 3.6.2017 16:29

Jinak ty skilly jsou sice lvl 1 ale jsou to SUPERIOR skilly,radove nasobne vyssi trida nez jsi mel dosud
helios spoil,sweep hledej ve starych jsou upraveny aby fakcily,dalsi popisy urcite doda Venca casem
Světlo na konci tunelu ... může bejt i blížící se vlak
jednicka
Global Moderator

Re: [TESTING)Helios .skily

Příspěvekod Battlecruiser » 11.6.2017 21:58

Nektery superior matery skilly maji pouze jeden level, je to tak, ze urcitej skill je hlavni (napr. weapon mastery, nebo dual weapon mastery) a pak jsou doplnujici, jako polearm mastery, ty maj jenom 1 lvl
Obrázek
Battlecruiser
Administrator

Zpět na Bug - List