od Jarza » 3.6.2017 08:48
Ještě testnu ty staré skilly. Nové jsou funkční jen s dýkami, na které má spoil pasivku 4 lvl. Pasivka na blunt i na polearmu je 1 lvl - nemělo by smysl to upravit? Jinak zaspoiloval jsem bluntkou i polearmou vpohodě i staré skilly šlo použít. Je to sice úprava podle tebe, mě však přijde to, že je spoil ochuzen o to co má mít. Jasně není jeho prací být dýkařem, přesto už dlouho ho hrají lidi jaksi s dual dýkami a využívali i skilly na ně, ikdyž nebyly všechny jako u dýkařů. Nové skilly
jsou platné pro všechny typy dýkařů, ať už původem to byla na 3 povolání jakákoliv dýka či spoil - teď jsou si rovni, mají jen nepatrné rozdíly ve využívání toho co původně byli.
Je to můj názor, stejně ho rád používám spíše na lov itemů a spoilení, jiní lidé mohou mít jiný názor na tento char a mohli by to cítit jako znevýhodnění jejich milovaného charu - třeba Minihunter je tělem i duší spoil a nemusel by souhlasit s tím, že mu zmizely skilly - nemluvím za něj, ale proč by se asi ptal kam mu zmizely skilly, které nejspíš i používal.
no když na mě někdo je hodnej, dostane i heal