Badnit Stronghold

Narazili jste ve hře na chybu? Nahlašte ji zde a my se ji pokusíme co nejdříve odstranit.

Moderátoři: Prasodlak, administrator, Asik

Badnit Stronghold

Příspěvekod Jarza » 9.3.2014 13:48

Nelze pokračovat v dobývání této CH:
CL klanu udělal potřebný Q na registraci (dokonce 2x). Překvapivě dostal 20 itemů místo předpokládám 1 ks. Nejde u NPC registrovat klan a ani vybrat NPC pro klan. Nejde ostatním členům (max 18) registrovat člena klanu na tento War. Smazal jsem itemy a nechal si jen 1 ks - výsledek žádný, klan nejde registrovat. Vzal jsem Q opakovaně, oběhl jej a opět dostal 20 itemů. Ve 12:00 hod by měl začít Clan War o CH a registrovaným klanům se má otevřít vstup do pevnosti. Bohužel mi padl net a neviděl jsem systémové hlášení, které se pravidelně objevuje v čase, kdy je tento War o BS, povětšinou, že se nikdo neregistroval a War se nekoná. Problém vidím však v tom NPC, že sice v určený čas před plánovaným siege lze vzí a splnit Q od mesengera, ale bohužel další potřebný krok registrace klanu nelze uskutečnit.

PS: Stejný problém je i u Wild Beast Reserve, tam NPC ani neinformuje o čase Clan Waru, aby bylo možno vzít Q a splnit jej - A Grand Plan for Taming Wild Beasts
Přílohy
Shot00215.jpg
Shot00215.jpg (553.29 KiB) Zobrazeno 345 krát
no když na mě někdo je hodnej, dostane i heal
Jarza

Zpět na Bug - List