Pursuit of Clan Ambition!

Narazili jste ve hře na chybu? Nahlašte ji zde a my se ji pokusíme co nejdříve odstranit.

Moderátoři: Prasodlak, administrator, Asik

Pursuit of Clan Ambition!

Příspěvekod Tayler7330 » 29.9.2019 09:25

Ahoj,

Tak at se snazim jak se snazim nejsem schopen najít v questu na clan lvl 5 trpasliky Fritze a Blitz. Mají být někde u hor v Death Passu( po leve straně cesty). Prošel jsem cely Death Pass a pro jistotu i DV ale nejsem schopen je najít. Můžete mrknout zda opravdu jsou na mapě.

Děkuju

Kisame
Tayler7330

Re: Pursuit of Clan Ambition!

Příspěvekod Gargoyl » 29.9.2019 13:03

Nevim jak a jestli funguje Q ale item potřebný k povýšení klanu jde koupit u Olympiad managera nebo Mysterious Butler.
A ticho bylo protženo trpasličím řevem !

Obrázek
Gargoyl

Re: Pursuit of Clan Ambition!

Příspěvekod Jarza » 29.9.2019 13:34

Trpaslíky jsem nenašel a mám naloveno 3 druhy vajíček ze 4 druhů. Ty poslední chybějící by se měli nalovit z vyvolaných blitz wyrmů, které právě vyvolává rozhovor s těmi mrtvolkami trpaslíků, které nenajdeš. Tam kde mají být v DV do H5 se nedostaneš, protože ta lokace je zatarasená z obou stran, musel by je admin dát jinam. Item sice jde koupit, ale nejde trade. Mé CL je baron, je po 4 postupu má i dualklass, ale nejde regnout na Ceremony of Chaos, takže item si nemůže ani koupit - celkově tzv. patová situace.
no když na mě někdo je hodnej, dostane i heal
Jarza

Zpět na Bug - List