[Helios] CS bug - Innadril

Narazili jste ve hře na chybu? Nahlašte ji zde a my se ji pokusíme co nejdříve odstranit.

Moderátoři: Prasodlak, administrator, Asik

[Helios] CS bug

Příspěvekod Jarza » 5.7.2017 17:27

Nemohu regnout hrad, jsem udajne regnuty jinde. Naposled to bylo na Goddard, kde jsem to zrušil a regnul pak Innadril - na Kakai. Tentokráte stejný problém, jen jsem se nikde nenašel jako regnutý a obešel jsem všechny hrady včetně Goddardu. Při řešení hradů doporučuji nastavit časy na 20:00, zrovna u Innadrilu je restart serveru v době času CS a po restartu se nic neděje, opět zkoušeno ještě nedávno na Kakai, zde stejný problém - Roccondil / TerraIncognita
no když na mě někdo je hodnej, dostane i heal
Jarza

Re: [Helios] CS bug

Příspěvekod Jarza » 29.7.2017 18:59

OK bug je asi odstraněn, jak vidím jsem regnutý. Prosim o úpravu času na rozumnější hodinu. Nyní je CS ve 3:12 hodin, to je i čas restartu serveru a po najetí serveru se nespustí, mám to asi 3x vyzkoušené z dřivějška, nyní 0x po spuštění oficiálním, protože jsem nemohl regnout. Nyní vidím, že klan je registrován, mám zájem to otestovat, avšak ikdyž bych byl ve 3 v noci zde, přesto se CS nespustí.
Jarza

[Helios] CS bug - Innadril

Příspěvekod Jarza » 4.9.2017 15:24

Problémem s CS v Innadrilu je čas restartu serveru v noci po 3. hodině - hrad má pánem hradu nastaven čas na 3:12 hod. a v té době právě probíhá restart serveru. Bohužel se nikdy po restartu serveru nespustí CS, které by mělo již běžet, protože server je přístupný pro login do hry cca ve 3:18. Několikrát zkoušeno, naposledy v pátek 2. 9 2017 v době cca 1:30 - 3:40 (pak jsem šel přirozeně již spát)
Jarza

Zpět na Bug - List