[FIXED] "my teleport"

Narazili jste ve hře na chybu? Nahlašte ji zde a my se ji pokusíme co nejdříve odstranit.

Moderátoři: Prasodlak, administrator, Asik

[FIXED] "my teleport"

Příspěvekod Mani » 28.8.2013 20:37

asi jsem kápnul na problém s osobními teleporty...když si ukládáš v knize teleportů nové místo na mapě, kde stojíš, nesmíš zadat stejný název portu jako má jakákoli jiná postava na zřejmě na celém serveru - nebo jinak, aspoň u mých charů to tak je, příklad:
chci port u rb glaki a dám název rb_glaki acronym třeba "01", tak už žádný jiný char, minimálně z těch mých, co mám, takový název nesmí zadat, jinak se pozice neuloží, ale flag ti to sebere a do chatu ti napíše, že pozice byla uložena, ale není tomu tak...

to vypadá jako bych si jen stěžoval, že něco nefunguje :mrgreen:
Mani

Re: "my teleport"

Příspěvekod Mani » 28.8.2013 23:36

ještě další věc:
zřejmě je tu další podmínka, kdy se port uloží a kdy ne a to když název je příliš krátký, např. jen 2 písmena (4 už to bere, nvm jak je to se třemi, ale plýtvat s flagy se mi fakt nechce - pokaždé je to sebere, ale pozici uložit nemusí).
Mani

Příspěvekod Mani » 29.8.2013 16:09

tak je to celý špatně - teď mi to maže i porty, které jsou staršího data, nemají stejný název ani pozici...tak nevím, ale asi bude chyba ve scriptu :?:
Mani

Příspěvekod Battlecruiser » 9.9.2013 12:58

myslim, ze uz FIXED
Obrázek
Battlecruiser
Administrator

Zpět na Bug - List