Vašku,
pár bugů se objevilo a to docela zásadních:
1. Andre se nemuze přepnout z Vanguarda, proste nemá skill mezi aktivnimi skilly.
2. Nejde naučit transform na letací Aura Bird nebo Owl na Gracii - 2 postavami jsem delal na Graci Q na létání "Good day to Fly" - oba uspesně (to tě Lekon přemení sám na letací podobu). Následující Q na sběr od Lekona tech barevných kamenů mi dal, dal mi i těch 8 svitků na plnění toho Q, ale ikdyž si koupim transform knihy na Aurabird Falcon nebo Aurabird Owl, tak se je prostě nenaučím. Book zmizí, hláška v systému je že jsem použil knihu, ale vůbec se to neobjeví mezi skilly. Jediné co jsem se naučil byl ten "Starstone gathering" a šel povýšit až na max. 3 lvl. Bohužel to je k ničemu, když se nemohu transformovat na Gracii do letací podoby. Tyto oba skilly Falcona i Owla uměl OL Bauglir, také mu zmizely z aktivních skillů. Ještě to uměla Angelin (Soul Hound); jdu ji teď prověřit, ve hře ti dám info potom, ale prosím jukni ty možné bugy. Učil jsem se ty skilly asi v 18 hodin cca na postavě Andre a Mojzis, ani jeden se to prostě nenaučil.
Jarza