Novinky na serveru

stare a vyrazene

Moderátoři: Prasodlak, administrator, Asik

Příspěvekod Prasodlak » 12.5.2010 05:18

No jedinej zpusob jak zjistit aspon trosku drop chance na QI na ofiku je L2WH, ktery ale uz pres pul roku neni aktualizovany, protoze jeho autor se plne venuje projekdu AionWH. Jak jinak bys chtel zjistit drop rate QI na offi? Dost pochybuju ze kdybych napsal napr. Moxie (GM z NC) tak by mi odepsala :D :D :D..

Jo a jeste jedna vec - na to me upozornoval i Asik kdyz sme tenhle Titan davali dohromady nekdy v unoru. A to ze ten Quest drop rate neafektuje vsecky questy (resp. ty starsi)...

Zatim sem jen narychlo koukl na elliebelly ale tam rate taky neni... doma jeste mrknu na l2j jestli tam neco o tom nepisou nahodou (v praci me tam nepusti proxy)
Obrázek
Prasodlak

Příspěvekod Battlecruiser » 12.5.2010 12:57

s ten q drop rate funguje jako konstanta a musi se s nim vyporadat i script, tj pocita se s nim primo ve scriptu questu:

v onKill se zavola toto:
st.giveItems(item,numItems)

parametr item je ID itemu, co ma hrac dostat, numItems je pocet itemu, sanci na zisk itemu, vsechny vypocty se musej odehrat pred timto prikazem, takze pokud se ve questu konstanta Config.RATE_QUEST_DROP ve scriptu nereaguje, tak quest nastavenim tyto konstanty nereaguje!
Battlecruiser
Administrator

Příspěvekod Prasodlak » 12.5.2010 13:24

Ufff... doma vemu slovnik cesko-korejsky a poperu se s tim :). Kazdopadne diky za navod ;).
Obrázek
Prasodlak

Příspěvekod Battlecruiser » 12.5.2010 13:54

jinak si musis davat bacha na importy

pro engine jython:

from nazevbaliku import nazevtridy

pro javu:

import nazevbaliku.nazevtridy;

jinak v jythonu nemumim skoro vubec, veschny scripty, co jsem psal ja, tak jsem volil engine java
Battlecruiser
Administrator

Předchozí

Zpět na Archiv