Stack Subclass

stare a vyrazene

Moderátoři: Prasodlak, administrator, Asik

Re: Stack Subclass

Příspěvekod beruska » 17.4.2011 18:02

Mani píše:jj stack je blbina, i kdyz jsem si tady kdysi taky uzival stack-sub (dokonce ke konci bylo 5 subek povolenych - lol), ale to neni ono, je to jako kostkovana kosile - zakratko omrzi... Ovsem co mi tu rozhodne vadi, je nepritomnost mana potu - coz ma za nasledek, ze na serveru hraje pouze jeden mag, mozna dva (rofl), a zbytek jsou jen fighteri a to jeste chary s UD jinak napr. na Gracii by si ani neskrtli. Ale nejde jen o Gracii. Kdyz uz se tu mluvi o vyvazenem serveru, tak to rozhodne neni server, kde nehrajou magove. Na offiku si to muzou dovolit, pac jim tam hrajou stovky, mozna tisice (nvm nikdy jsem to nesledoval) hracu, takze se vzdy najde dostatek rechargeru a healeru. Chapu snahu o vyvazenost, ale tohle mi nejak s vyvazenosti nejde dohromady, proste tady nikdy nebude napr. 500 hracu, aby se daly mana poty jen tak smahem odstranit ze hry a starejte se. Ten mana pot vlastne nahrazuje pocet hracu, ktery by byl adekvatni tomu mana poty zrusit a nechat se healovat a rechargovat treba od SE(SS). Podle me, a co jsem slysel nazory i druhych, ketri by tu radi hrali, je toto duvod, proc je tu malo hracu a ti, co tu byli, proc odesli... Kouknete na jiny servery - maji mana poty i pri 900 online!!! Proste odstraneni mana potu = likvidace poloviny charu, ktere tato hra nabizi, coz je v naprostem rozporu s vyznamem slova "vyvazenost"... No, nechte si to projit hlavou, ale osobne se mi to nezamlouva. Sice tu ted hraji, ale do budoucna bych rad nejakyho maga zaparkoval v jeho garazi...a jen doufam, ze to nebude daleka nebo dokonce nedosazitelna budoucnost...

ZAVER:
STACK = NE
MANA POTs = ANO

zdar, Mani

Mno myslim ze hlavni problem je ze tu nikdo nehraje ne ze tu nejsou magove :D
beruska

Příspěvekod Dexlan » 17.4.2011 18:36

Když už se tady začaly řešit mana potiony chtěl bych taky napsat svůj názor.
Místo mana potionů by stačila nastavit menší spotřeba many u mágů přímo na serveru.
Je to jednodušší a hlavně by nebyli tak zvýhodnění mágové,tak jak je to na většině serverů.
Pokud lze na serveru nakoupit mana potiony jsou mágové ve výhodě oproti jiným charům.Snad jen lukaři se jim můžou vyrovnat.
Já jsem pro přiměřené zmenšení spotřeby many a ne pro mana potky.Toť můj názor. :wink:
Jen blázen vstoupí tam,kam se bojí vstoupit i andělé.
Dexlan

Příspěvekod Mani » 17.4.2011 19:24

beruska píše:
Mno myslim ze hlavni problem je ze tu nikdo nehraje ne ze tu nejsou magove :D

fakt jo, to mi nedošlo, díky za otevření očí...
nicméně, je vidět, že co člověk to názor, což zřejmě povede k tomu, že se stejně nedohneme - ostatně máme to v povaze už jako národ.
takže měním šmahem svůj postoj a tedy jsem rád, že tu mana potiony nebyly, nejsou a nebudou...
jinak stack-sub možná přitáhně pár lidí, ale rozhodně to nebude mít trvalý nebo aspoň dlouhodobý účinek - jak už tady bylo řečeno, zakrátko to omrzí - příklad: stoupneš si před Brakkiho, Golkondu, Olkutha, Gordona, Horuse, Embera, Nagu atd., vysaješ jim během dvou vteřin manu, aby nemohly skillovat (stun, cancel magic) a pak ho prostě umlátíš castingem 6k - to je o ničem!
jinak mějte se tu fajn, čaj
Mani

Příspěvekod jednicka » 18.4.2011 02:15

Ahoj Mani
Ono to je stejne fuk,magove sou po tech upravach poslednich chroniclu natolik oslabeni,ze si je da k veceri kdejaka lamka,jeste tak na dropeni a expa ale na pvp temer nemaji sanci,vubec ty posledni upravy magum neprospely ani trosku,a uznej sam behat s magem,kteryho si fikne kdejaka uberlamka je dost demotivujici a demoralizujici;to se pak nediv ze tu nejsou magove :mrgreen:
Světlo na konci tunelu ... může bejt i blížící se vlak
jednicka
Global Moderator

Příspěvekod beruska » 7.5.2011 22:29

Mani osobne vim ze to co riaks je mozne ale taky vim jedno a to ze je t opodle GM jak to nastavi pokud nastavi cross sub + stack vsech subu bez omezeni na max stat atd atd tak opravdu se dostanema na 6k casting s takovym ucinkem co jsi psal. Ale pokud GM umi nastavit server vyzna se v charech tak moc dobre vi co ma a co nema povolit a jake to bude mit nasledky. Takzve vse je jen o dokonalem nastaveni , prizpusobeni atd.

Urcite budete chcit priklad dam vam ho ... Dragon network > 5 servru na vsech stack subclass a vsude 1,5k + lidi online.
beruska

Příspěvekod Battlecruiser » 8.5.2011 21:30

stack je o tom, ze vsichni jedou ubercast, nic vic
Obrázek
Battlecruiser
Administrator

Předchozí

Zpět na Archiv