Mani píše:jj stack je blbina, i kdyz jsem si tady kdysi taky uzival stack-sub (dokonce ke konci bylo 5 subek povolenych - lol), ale to neni ono, je to jako kostkovana kosile - zakratko omrzi... Ovsem co mi tu rozhodne vadi, je nepritomnost mana potu - coz ma za nasledek, ze na serveru hraje pouze jeden mag, mozna dva (rofl), a zbytek jsou jen fighteri a to jeste chary s UD jinak napr. na Gracii by si ani neskrtli. Ale nejde jen o Gracii. Kdyz uz se tu mluvi o vyvazenem serveru, tak to rozhodne neni server, kde nehrajou magove. Na offiku si to muzou dovolit, pac jim tam hrajou stovky, mozna tisice (nvm nikdy jsem to nesledoval) hracu, takze se vzdy najde dostatek rechargeru a healeru. Chapu snahu o vyvazenost, ale tohle mi nejak s vyvazenosti nejde dohromady, proste tady nikdy nebude napr. 500 hracu, aby se daly mana poty jen tak smahem odstranit ze hry a starejte se. Ten mana pot vlastne nahrazuje pocet hracu, ktery by byl adekvatni tomu mana poty zrusit a nechat se healovat a rechargovat treba od SE(SS). Podle me, a co jsem slysel nazory i druhych, ketri by tu radi hrali, je toto duvod, proc je tu malo hracu a ti, co tu byli, proc odesli... Kouknete na jiny servery - maji mana poty i pri 900 online!!! Proste odstraneni mana potu = likvidace poloviny charu, ktere tato hra nabizi, coz je v naprostem rozporu s vyznamem slova "vyvazenost"... No, nechte si to projit hlavou, ale osobne se mi to nezamlouva. Sice tu ted hraji, ale do budoucna bych rad nejakyho maga zaparkoval v jeho garazi...a jen doufam, ze to nebude daleka nebo dokonce nedosazitelna budoucnost...
ZAVER:
STACK = NE
MANA POTs = ANO
zdar, Mani
Mno myslim ze hlavni problem je ze tu nikdo nehraje ne ze tu nejsou magove