Hero weapon

Zde je misto pro vase navrhy na vylepseni Titanu

Hero weapon

Příspěvekod Rebel » 11.12.2013 18:53

Ahoj,
trochu jsem porovnával zbraně na SK a zjistil, že s Infinity blade má skoro o 1k p. atc víc jak s Eternal core sword +10. Předpokládám že ty hero zbraně jsou +16 ještě z doby, kdy přišel vešper a byly na úrovni S.
Myslím si, že by nebylo špatné je upravit na +0 tak jak by měly být, protože jsou strašně předimenzované a prakticky nemá smysl enchantovat, ani shánět jinou zbraň než hero.
Prosím o vyjádření i ostaní, děkuji:)
Rebel

Re: Hero weapon

Příspěvekod Battlecruiser » 11.12.2013 21:52

Ano, pochazi to +/- z ty doby a doposavad nebyla a neni vhodna chvile s tim cokoliv delat, na pripadnou zmenu cekam s dlouho slibovanym GoD (kterej btw upravim tak, abych ho zbavil debilit), kde se komplet menej vsechny hero zbrane, kde je prostor s tim neco delat

jinak ja razim cestu pokud mozno nemenit pravidla hry
Obrázek
Battlecruiser
Administrator

Re: Hero weapon

Příspěvekod Rebel » 11.12.2013 22:50

Doufám že se ti to podaří s tím godem:) Je to docela Star wars:D

Jinak, ty hero weapony, prvně jsem myslel že je někde bug, protože ty staty jsou opravdu šílené, snad 2x větší p. atc jak s vešperem co jsem měl předtím.
Pokud to zůstane tak má taky výhodu, aspoň není třeba nikde shánět už žádné zbraně stačí zajít 10X olly:)

A taky bych chtěl poděkovat za bleskurychlé opravy s nahlášenými bugy, to se jen tak nevidí:)
Rebel

Zpět na Navrhy, namety, pripominky