Nechci hlásit přímo bug, ale nevěděl jsem kam dát tento příspěvek, proto se na mne nezlobte nikdo.
Trochu se na Titánu udržuje nějaká ta komunita a nově příchozí se zapojují do hraní zde na serveru, který má už dlouhou tradici, ale především se o něj stará admin co jen může. Určitě má dost práce s opravami a hlavně po updatech hry, přesto bych jej požádal za sebe a doufám i za další co zde hrají, zda by mohl najít nějaký ten čas a podrobit zkoumání i RB Beleth. Sám jistě ví, že je to tam nějaké neodladěné a bylo by potřeba pořešit asi nějaké bugy. Důvodem, proč to píšu je to, že docela dost lidí se snažilo a opět snaží projít Qwesty a nějakým způsobem se na to připravit. Již v minulosti jsme se, někteří co tu delší dobu hrají i s přestávkami, té citadele věnovali a nyní do toho zapojujeme i nově příchozí. My jsme jako Draci v minulosti od Beletha dostali "po hubě" už asi 3x, přesto bychom rádi společně i s jinými klany, či hráči z jiných klanových základen, završili naše úsilí nějakým tím dobrým koncem. Nehrajeme tu asi jen tak pro nic za nic, bereme hru jako "for fun" a byl bych rád, kdyby tu opět herní základna neklesala na nízký počet opravdu hrajicích fanoušků LII. Víceméně nám asi všem tento server vyhovuje po stránce herní i funkčnosti, ikdyz jsou věci a úpravy, na které máme třeba různé názory a pohledy kazžý z nás. Řešilo se tu kdysi to a to a nebo to, ale to není tolik podstatné. Hlavním důvodem je funkčnost Admina a jeho ochota se ve svém volném čase serveru věnovat. to je pro mne osobně asi ten největší důvod proč se tu zdržuji a snažím se na své úrovni pomáhat alespoň tím, že jej informuji o mnou nalezených problémech a případně věnuji čas tomu, abych otestoval něco co, třeba trápí některé hráče. Pamatuji si doby, kdy to tu bylo občas tak zabugované, ne vinou serveru či jeho správy, že byste nevylezli ani z města. Nejsem typ hráče co si neporadí i se self buffy či NPC buffem, abych zašel do lokace, kde se na to cítím.
Byl bych rád kdyby tady byla reakce nejenom má a admina, ale i názory na můj příspěvek od ostatních. Minimálně si tu můžeme vyslovit své myšlenky, nápady a Vaši reakci uvítám.
Nakonec bych se obrátil na admina, zda mi zde může k tomu dát odpověď, která by i ostatním nastínila, zda to má vůbec smysl se o Beletha pokoušet, či jak to vidí on sám. Věřím že to může být zapeklité, ale prozatím prokázal svou zkušennost a ochotu vyřešit co nás herně trápí a nikdy nenechal nic náhodě a po nahlášeném problému třeba s Bauimem, Freyou či jiným zajimavým GB jej bezodkladně řešil. Plně mu důvěřuji, že i Beletha a jeho lokaci by zvládl.
Díky všem co dočetli až sem.
P.S. to admin - nebo to přesuň tam kam to patří, já vím o buglém Belethovi ze hry, proto to postuji sem (do koše prosím ne)